The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bak bu serinleme küçümsenmez, ama uzun vade olduğu için değişir yine.. Umarım dönüp dolaşıp yine benzer görüntüleri verir.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Hamdolsun iyiyim seni sormalı
Çok Şükür İyiyim. Covidim Evde Kös Kös Oturuyorum
-
Şükür,iyiyiz yuvarlanmaya devam abim.
Sen nasılsın?
4 Gün Öncesine Kadar Çok Şükür İyiydim Şimdi İse Covidim Evde Pinekliyorum😀
-
Polis01 hoşgeldin abim.
Hoş Buldum 😊😊
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun Polis01
Şifa inşaallah,tez zamanda geçer gider Allah'ın izniyle
-
Çok değişik bir hava var dışarıda. Bulut neredeyse yok ama şakır şakır yağmur yağıyordu 5dk önce. Yerlerde ıslanmadı. Bayağı dengesiz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeni güncellemeyle daha iyisini verdi ama vade hala fazla uzun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bursa Ulucami 1890
,
Günümüz ( sene belirsiz.)
-
Geçmiş olsun Polis01
Şifa inşaallah,tez zamanda geçer gider Allah'ın izniyle
Amin. Teşekkür Ederim Reis😊
-
Yarın fındığa başlıyoruz 3-4 gün bahçelerdeyim artık bu sıcakta nasıl toplanacak çok merak ediyorum açıkçası geçen sene kadar zaten pek fazla fındık olmamış olsa olsa dere kenarında olmuştur Mayıs ayında bizim köylere hep kar yağdığı için yandı çoğu fındık.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Annem hiç mi fen ve teknoloji dersi görmedi bu sıcakta ılık suyla evi temizliyor nem tavan yaptı içeride..
-
- Resmi Gönderi
Çok değişik bir hava var dışarıda. Bulut neredeyse yok ama şakır şakır yağmur yağıyordu 5dk önce. Yerlerde ıslanmadı. Bayağı dengesiz.
bursada cok bogucu sicaklik yuksek degil ama bunaltiyor
-
İkincil Twitter hesabımda, Hava ile ilgili tweetlerim var.
Takip ederseniz sevinirim.
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Samsunda bugün hava ciddi bunaltıcıydı Bulut bile yok havada Hava kendini aştı bulutsuza döndü.
-
"+8 in görüntüsü uzaktan basit gelir". Bu modellerde görünen serinlemeyi fazla dikkate almıyorsunuz ama bu şekilde gelirse, akşamları özellikle sabahları uzun kollu giyeceğiz farkındaysanız.. O yüzden küçümseyin değerini bilin.
Ben şimdi modelleri takibe alacağım bu serinleme için. Hatta yarım saat kırk beş dakika olmuş gfs güncellemesi başlayalı. Güzel bir çıktı olmuşsa buraya da paylaşırım hemen.
-