Ağrı dağı 22 ağustos FOtoğraf Bu akşam çekildi. 50 derece olsa yine direnir öyle soğuk Ama bitecek ölmeden görecem be bitrtiğini ömrüm varsa.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Adanam Yanür Abi Bu Ne Hiç Esmür Oturduğum Yerde Cığıl Cığıl Terliyom🥵
-
Oyyyyyt! Gölcüğe bakın be..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bursada cok bogucu sicaklik yuksek degil ama bunaltiyor
Kanka uludağda kar varmı? vardır diye düşünüyorum az bir noktada ? Dikkatini çektimi hiç. Görükledesin ya sen zirve gözükür ordan
Bundan 15 sene öncesi direk kesin vardır derdimde şimdi emin olamıyorum malum kar az yazyor yazlar sıcak oluyor .
Çok az noktada vardır kar Görüklede tam yeri
-
Join the HS FORECAST SYSTEM FORUM Discord Server!Check out the HS FORECAST SYSTEM FORUM community on Discord - hang out with 20 other members and enjoy free voice and text chat.discord.gg
Bu arada Sitenin resmi Discord adresine de bekleriz
-
Bunalttı iyice nem yahu
-
Bu arada Sitenin resmi Discord adresine de bekleriz
Hiç almayayım bu kadar geç haberim olmuşsa bu sunucudan benim gelmenin bir anlamı yok.
-
- Resmi Gönderi
Hiç almayayım bu kadar geç haberim olmuşsa bu sunucudan benim gelmenin bir anlamı yok.
1-2 yıldan beri paylaşılıyor bu link sen gormemis olabilirsin
-
- Resmi Gönderi
Bu üyelerin kurduğu sunucu sitenin yönetimi sorumlu değil yani .
-
1-2 yıldan beri paylaşılıyor bu link sen gormemis olabilirsin
Pekii bana bundan neden bahsetmediniz de boşu boşuna HS discord sunucusu açmama sebep oldunuz
-
- Resmi Gönderi
Pekii bana bundan neden bahsetmediniz de boşu boşuna HS discord sunucusu açmama sebep oldunuz
Yazismalarda sana demiştim Yusuf.
-
Yazismalarda sana demiştim Yusuf.
Kusura kalma dikkat eksikliğim olunca göremiyorum bazen. Discorddan da biraz laf saydırdım arkadaşlara birde sana özür dilerim
-
- Resmi Gönderi
Kusura kalma dikkat eksikliğim olunca göremiyorum bazen. Discorddan da biraz laf saydırdım arkadaşlara birde sana özür dilerim
Sadece sayı sayalım Yusuf ..
Atar giderden uzak durmakta fayda var
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu sesi açıp uyuyacağım birazdan
🙃
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bu sesi açıp uyuyacağım birazdan
🙃
Üşüdüm adeta
-