Sohbetimiz Bol Olsun

• Unut sen onu bence çünkü Aralık ayındayız sıcaklıklar bile çok fazla yüksek gidiyor olması gerektiğinden fazla yüksek çok zor bence o görüntüler bizim adımıza kıyı iller.

Geçen sene aralıkta çok mu iyiydi havalar her gün buz mu kesiyorduk burada. Azıcık şükret en azından yağışlarımız geçen seneden daha iyi

Tothenamadı

• Hayırlı günler Mutlu hafta sonları ailemizle çocuklarımızla büyüklerimizle mutluluklar hep beraber

Hep mutlu olalım inşallah Allah yüzünüzü güldürsün her daim

Allaha emanetsiniz <3

...

• 4 Aralık 2019

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

Günaydınlar efem. Hayırlı, mutlu haftasonları :hs:.

Herkese günaydın

Hayırlı günler

Hayırlı günler Mutlu hafta sonları ailemizle çocuklarımızla büyüklerimizle mutluluklar hep beraber

Hep mutlu olalım inşallah Allah yüzünüzü güldürsün her daim

Allaha emanetsiniz <3

Hayırlı günler herkese

4 Aralık 2019

Faruk daha güzeli olsun inşallah bu sezon da.. Görseller için teşekkürler :alkıs: ben biraz düzelttim,kestim.

• Endonezya'da bulunan semeru yanardağı patladı tekrar büyük bir doğa olayıyla karşı karşıyayız

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen THE_AZOR (4 Aralık 2021 13:38).

• valla insanlar cok garip sevdiğim arkadaşlarım instagrama attığım fotoğrafı beğenmemiş 20-30 beğeni aldı toplamda bu da beni üzüyor ya cidden cevremde beni seven cok az insan var ve bi de bu forum tabikii

• Resmi Gönderi

valla insanlar cok garip sevdiğim arkadaşlarım instagrama attığım fotoğrafı beğenmemiş 20-30 beğeni aldı toplamda bu da beni üzüyor ya cidden cevremde beni seven cok az insan var ve bi de bu forum tabiki

Takma sen beğeni falan. Varsın sevmesin çok kişi, benim de çevrem çok yok. Önemli değil takma sen. :)

• Endonezya'da bulunan semeru yanardağı patladı tekrar büyük bir doğa olayıyla karşı karşıyayız

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Şimdi bu durum bizim hava olaylarımızı soğuk durum artar mı

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• valla insanlar cok garip sevdiğim arkadaşlarım instagrama attığım fotoğrafı beğenmemiş 20-30 beğeni aldı toplamda bu da beni üzüyor ya cidden cevremde beni seven cok az insan var ve bi de bu forum tabikii

Önemli olan beğeni değil kendine uygun bir gerçek dost bul gerisi önemsiz

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈