Herkese günaydın. Bugün de elimi tuttu yavaş yavaş oluyor bir şeyler 🙃
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Geçmiş olsun 😂
Sistem bozan model gordumde sistem bozan üye ilk defa görüyorum paylaşım yaptığında kesin bozuluyorda :D
-
Sistem bozan model gordumde sistem bozan üye ilk defa görüyorum paylaşım yaptığında kesin bozuluyorda :D
Ben sistem bozduğumu düşünmüyorum. 1 defa denk geldi sanırım 😅
-
Ben sistem bozduğumu düşünmüyorum. 1 defa denk geldi sanırım 😅
Öyle oldu sanırım
-
- Resmi Gönderi
Paylaşım edin nasıl olsa beklenen gelooooooooooo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
Sana ve herkese başkan
Sibirya T.Y.B(GUGUL) abim sen ve diğer arkadaşlar da atıp kaçmayın
Az açıklama edin ben yaşlıyım anlamam ,yeni arkadaşlar da var anlamaz mesela.. Görsellerin altına üstüne bir not düşelim sizlere zahmet
Sohbette kaynamasın bu alttaki konuya da atalım böyle görselleri,diagramlari vsvs
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Sana ve herkese başkan
Sibirya T.Y.B(GUGUL) abim sen ve diğer arkadaşlar da atıp kaçmayın
Az açıklama edin ben yaşlıyım anlamam ,yeni arkadaşlar da var anlamaz mesela.. Görsellerin altına üstüne bir not düşelim sizlere zahmet
Sohbette kaynamasın bu alttaki konuya da atalım böyle görselleri,diagramlari vsvs
The content cannot be displayed because it is no longer available. Kusura bakma abi telefonda olduğum için direk atıp kapattım açıklamayı yaparım eve gecince teşekkür ederim uyardığın için.
-
- Resmi Gönderi
Kusura bakma abi telefonda olduğum için direk atıp kapattım açıklamayı yaparım eve gecince teşekkür ederim uyardığın için.
Uyarı asla değil..Rica ederim/z
Katkılarınız ile renkleniyor konular abim
-
dunya 10 derece ısınırsa buzulların tamamı erirmi
-
off ya kuresel isinma aldı başını gidiyor 2100 yılında 6 derece isincakmis dunya bunyamin bey videosunda
-
- Resmi Gönderi
dunya 10 derece ısınırsa buzulların tamamı erirmi
Dünyanın 10 derece ısınması basit bir doğa olayı değil, yılların geçmesi lazım Salih..
Yinede uyandı insanoğlu , yapılanlar hep erimelerin önlenmesine yönelik geç olsa da yapılan çalışmalar var.
Biz batırdık biz çıkarırız başka kaçarı yok.
Eğer doğaya bırakırsak bu düzelme işini bizi fena eder, buda iki iki dört..
Yaşanan doğal afetlerin sebebi malum.
İnşallah bizler görmesek bile gençler, evlatlar, torunlar yada bir başka neslimiz görecektir.
-
- Resmi Gönderi
off ya kuresel isinma aldı başını gidiyor 2100 yılında 6 derece isincakmis dunya bunyamin bey videosunda
Oda ben kadar biliyor demekki
Ben ne dedim o ısınma basit bir şey değil.
-
Dünyanın 10 derece ısınması basit bir doğa olayı değil, yılların geçmesi lazım Salih..
Yinede uyandı insanoğlu , yapılanlar hep erimelerin önlenmesine yönelik geç olsa da yapılan çalışmalar var.
Biz batırdık biz çıkarırız başka kaçarı yok.
Eğer doğaya bırakırsak bu düzelme işini bizi fena eder, buda iki iki dört..
Yaşanan doğal afetlerin sebebi malum.
İnşallah bizler görmesek bile gençler, evlatlar, torunlar yada bir başka neslimiz görecektir.
Doğa bizi tekrardan buzul çağına mi sokar abi hiç önlem alinmazsa
-