Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık abim, güzel de olmuş bizim HS maskotu
Kar tifan beklerken böyle adeta
(sigara sağlığa zararlıdır,bir.emojiye de yakıştı diye yapmıştım aman uzak duralım sigaradan)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sinan eline sağlık başkan💓 benim sinerji konusunda 31 Aralık kar yağışı tahminim de vardı. Bu iki sistemde gelirse nokta atışı yapmış olacağız 😅💓
-
- Resmi Gönderi
Çok sevdiğiniz birinden ayrılmak zorunda kaldığınızda ne yaparsınız? Tıkandım kaldım ben
-
- Resmi Gönderi
Bir şeyler yolunda gitmiyor. Siz uğraşıyorsunuz ama olmuyor. Hep uğraşıyorsunuz. Bitmemesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ve en sonunda bitirelim diyor. Ne yaparsınız?
-
- Resmi Gönderi
Çok sevdiğiniz birinden ayrılmak zorunda kaldığınızda ne yaparsınız? Tıkandım kaldım ben
Bunun için yüz kişi yazsa,yüz değişik cevap gelebilir.. Kişiye göre yorum veya davranış gösterir .
Yani en iyisini sen bileceksin abim
-
- Resmi Gönderi
Bir şeyler yolunda gitmiyor. Siz uğraşıyorsunuz ama olmuyor. Hep uğraşıyorsunuz. Bitmemesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ve en sonunda bitirelim diyor. Ne yaparsınız?
Böyle yazınca bir başka cevap olabilir..Fazla naz aşık usandırır derler..
-
- Resmi Gönderi
Landvelar hosgeldiniz
Hayırlı akşamlar herkese
-
Daha fazla uzulmemek icin kenara cekilirdim sanırım bilmiyorum unutmam asla ama sıkmamda:) , Kişiden kişiye değişir bu durum vallaha ( kimisi bitirmez olana kadar devam eder kimisi daha fazla uzulmemek icin cekilir karışık bir durum ) ;(
Kalbini dinle derim baska birsey diyemem aklini dinlersen sonra ben bunu niye yaptim dersin kalbini dinlersen icimden geldi yaptim dersin:)
-
Baştan kaybetmişsiniz açıkçası yani tam olarak şöyle anlatayım, ilişkiniz veya aranızdaki şeyin adı her ne ise,o kadar karmaşık bir hale gelir ki,ne yaparsanız yapın toparlanamayacakmış gibi gözükür. Cepte olmuşsunuzdur verdikçe vermişsinizdir,kendinizi yıpratıp, yorup açık bir şekilde ortaya koymuşsunuzdur. Yani kısacası yapılmaması gereken her şeyi yapmışsınızdır. Sonuç olarak da sonu belli olmayan,tatmin olamadığınız gitmek istediğiniz ama istemediğiniz bir grilik diyim. Şu an belki çok geç ama tek yapmanız pes etmiş gibi görünmek lazım çünkü bu saatten sonra karşınıza alıp konuşsanız sizi anlamaz.. Rest çekmeye kalksan başarılı da olamazsın.
-
(Atalanta İtalya'nın Bergamo şehrinin takımı)
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
(Atalanta İtalya'nın Bergamo şehrinin takımı)
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Süper ligde de o günler yakındır
-
Forumda fırtına öncesi sesizlik var gibi 🤔
-
- Resmi Gönderi
Forumda fırtına öncesi sesizlik var gibi 🤔
Aynen öyle sanırım
-
Aynen öyle sanırım
Güncelleme 1demi başlıyordu hocam
-