- Resmi Gönderi
Yerguney abi çarşamba senin maraton başliyor inşallah en şanslı sensin bol bol foto gelir senden
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYerguney abi çarşamba senin maraton başliyor inşallah en şanslı sensin bol bol foto gelir senden
Yerguney abi çarşamba senin maraton başliyor inşallah en şanslı sensin bol bol foto gelir senden
Ben hazırım, her fırsatta güzel fotoğraflar atmaya çalışırım, site için bulduğum her düzlüğe HS yazıp atacağım
Gün içinde italya en az 1 kez sistem almak zorunda yoksa gfsnin içi rahat olmaz
Şimdi bu sayısal modeller 16gün önceden bir sistemin rotasını her güncellemede x ülkesine verirse ne olur? Y ülkesi 1.gün bakar 2. Gün bakar 3. Gün "Artık bizi etkileme ihtimali yok denecek kadar az en iyisi boşuna takip etmeyelim" der.Sayısal modeller işin bu tarafini da düşünmek zorunda. O yüzden a sebebten ötürü bazi güncellemelerde y ülkesi ihtimali Z ülkesi ihtimali var diyor.Yoksa bence bu teknolojiyle bu kadar değişim söz konusu olamaz.
Şimdi bu sayısal modeller 16gün önceden bir sistemin rotasını her güncellemede x ülkesine verirse ne olur? Y ülkesi 1.gün bakar 2. Gün bakar 3. Gün "Artık bizi etkileme ihtimali yok denecek kadar az en iyisi boşuna takip etmeyelim" der.Sayısal modeller işin bu tarafini da düşünmek zorunda. O yüzden a sebebten ötürü bazi güncellemelerde y ülkesi ihtimali Z ülkesi ihtimali var diyor.Yoksa bence bu teknolojiyle bu kadar değişim söz konusu olamaz.
Bu düşünce bana da mantıklı geliyor
Hocam benim cahilligim sanırım pek anlamadım, demek istediğiniz noktayı sayısal modeller belirliyor ve bizim ulkemizi etkilemiyecek kavrami gecmiyor? Sanirim bunu anladim
Estağfurullah .Demek istediğim şuan Gfs elindeki teknolojiyle 10 15 gün önceden bir sistemin rotasını % 85 90 oranında belirleyebilir.Ama her güncellemede bu rotayı verirse işin ticari boyutunu göz ardı etmiş olurlar. Kendi görüşümdür belki de böyle değildir
Her Neyse HS ailesi sıkmayın canınızı sabah ola hayır ola iyi geceler. Sabah düzelir herşey
Mutlu huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle
Günaydın
Günaydın HS ailesi GFS Sabah güncellemesini başlattım bakalım neler olacak
Hiç birşey daha oturmamış öğle güncellemeside farklı gelcek
Her neyse italyaya vermedik model sonunda yine hadi o yönden iyiyiz :D öğle güncellemeside farklı olacak
Öğle Güncellemesinde Aktif Olamam, deshaneye gidiyorum hocam kendinize çok iyi bakın allahın izniyle tüm bölgelerimiz gülecek bundan eminim gelecek olan sistem daha güçlü bana göre:) cuma gününe bakalım neler neler değişiyor ozaman birşeyler deriz Hayırlı günler HS AİELESİ
Hayırlı sabahlar
Her neyse italyaya vermedik model sonunda yine hadi o yönden iyiyiz :D öğle güncellemeside farklı olacak
19undaki italyaya gitmiş kesin o da gider bize de afrika lazım bi