Yerguney abi ne yaptın bana gece gece kendime Çay yaptım Çay fotolarından
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Sibirya T.Y.B(GUGUL) abi sen bu işe heveslisin buradan baslamani öneririm ve diğer üyelerimize de .
-
Sibirya T.Y.B(GUGUL) abi sen bu işe heveslisin buradan baslamani öneririm ve diğer üyelerimize de .
şu önümdeki sınavı atlatayım ona ayrı bir kafa vercem zaten eyw dostum
-
Geçen sene coğrafya hocamın verdiği kağıtları bulsam ondan bakacamda ne koydum acaba sorun orada
-
- Resmi Gönderi
Geçen sene coğrafya hocamın verdiği kağıtları bulsam ondan bakacamda ne koydum acaba sorun orada
Coğrafya dersiyle çok fazla alakası yok bunların 🙂
-
Geçen sene ders olarak gördük biraz da olsa onlar bile model yorumlamak için işimi görüyordu ama işte
-
Doğru cidden doğru derste şuan gördüğümüz şu basınç şeyi harekti değilde sadece isimleri ve sıcakmı soğukmu yağış getirirmi getirmezmi ancak meteorloji bunların sayılarından bile neyin ne olup olmadığını çıkartabiliyor.
-
Geçen sene ders olarak gördük biraz da olsa onlar bile model yorumlamak için işimi görüyordu ama işte
Asor,Havai,Aleud,İrzlanda,Sbirya Bizde dershanede bunları görüyoruz şuan hocam :D ben liseyi bitirdim uniye gidicektim ancak bi sene daha beklyim dedim bu sene bi tık daha çalışıp puanımı yüksek tutmak istedim bakalım neler olacak allahın izniyle yine biyere girerimde ancak okusam dert okumasam dert türkiye bu durumda ne olsun
-
Asor,Havai,Aleud,İrzlanda,Sbirya Bizde dershanede bunları görüyoruz şuan hocam :D ben liseyi bitirdim uniye gidicektim ancak bi sene daha beklyim dedim bu sene bi tık daha çalışıp puanımı yüksek tutmak istedim bakalım neler olacak allahın izniyle yine biyere girerimde ancak okusam dert okumasam dert türkiye bu durumda ne olsun
2024 mezun tayfasına kalmanı önermem 1 milyon 200 bin civarında yeni öğrenci geliyor
-
Moralim iyice bozuldu şimdiden herkes doğu karadenizi sınırda bırakmış hey allahım
Sen bırakmazsın
-
Sen bırakmazsın
Bırakmıcam merak etme.
-
- Resmi Gönderi
Yerguney abi ne yaptın bana gece gece kendime Çay yaptım Çay fotolarından
Afiyet olsun, candır
-
- Resmi Gönderi
Yerguney abi bende koydum şimdi çayı güncelleme başlayınca takibini yaparken içerim
-
Yarın okula gitmiyorum gece güncellemesinde sizlerleyim
-
- Resmi Gönderi
Yerguney abi bende koydum şimdi çayı güncelleme başlayınca takibini yaparken içerim
Afiyet bal şeker olsun, Sedat başkan bende bi 2019 sinerji fotosu koyayım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -