Sohbetimiz Bol Olsun

• okadar uzun vade yok diye biliyorum ve o zamana gelene kadar baya takla atar modeller

Peki diğer forumdaki 2 metre anomalileri atar msn özelden rica etsem kırma beni lütfen bir kişi sormuş oda 280 ile 340 saatlerini atmış 4 5 tane birsey

• Peki diğer forumdaki 2 metre anomalileri atar msn özelden rica etsem kırma beni lütfen bir kişi sormuş oda 280 ile 340 saatlerini atmış 4 5 tane birsey

salih kendin bakamıonmu ücretli veriyi ben paylaşamam kusura bakma adam kendi cebinden vermiş kendi forumu için ne yapım ben şimdi dolar yüksek olmasa bende alcaktım ücretli veri

• salih kendin bakamıonmu ücretli veriyi ben paylaşamam kusura bakma adam kendi cebinden vermiş kendi forumu için ne yapım ben şimdi dolar yüksek olmasa bende alcaktım ücretli veri

Kardeşim bakamıyorum geçen gün ironi yaptim diye ban yedim troll yazılıyor bir de küfür ediliyor Allah aşkına atar msn 4 gün önceye kadar uyeydim cimri olma ya atsan bizi mutlu etcen sevap kazanırsın biraz

• 4 Yıl Görev Yaptığım 1470 Metre Rakımıyla Adana Merkeze 200 Km Uzaklığıyla Adana’nın En Soğuk Ve Yüksek İlçesi Tufanbeyli. 16 Ocak 2019’da Akşam Başlayan Kar Yağışı Sabah Bu Şekildeydi Ve Bu Kar Yağışı Akşam Geç Saatlere Kadar Aynı Şekilde Devam Etti. Yaklaşık 165 Kg Yağış Düşmüştü. Akdeniz’in Sibirya’sı Tufanbeyli’de Sıcaklıklar -25’e Kadar Düşer. 4 Yıl’da Kar Yağışına Doymuştum

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    😊😊

• rıca etsem atarmsn hasan bey troll denıyor kufur yıyorum banlanıyorum ıronı yaptım dıye uyeydım zaten uye olan herkes bakabılıyo lutfen atarmsn

• Forumda ne dönüyor biri anlatabilir mi en son takip ederken bıraktım forumu

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• GFS Denecek söz: Çok saçma ulan çok saçma üstümesin dokunamıyorum çok saçma :/ ben seni artık takip etmek istemiyorum :D başka modelleri takip etmek istiyorum tam buna yazılmış bir söz :d

GFS den güzel dizi kesitleri çıkar anca 😂