The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İşte adam gibi adam bir sistem! Dek bantlarının vurmasıyla tüm kocaeli ayaklandı! 50 cm ye yakın örtü oluştu..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İşte adam gibi adam bir sistem! Dek bantlarının vurmasıyla tüm kocaeli ayaklandı! 50 cm ye yakın örtü oluştu..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
hocam ben bu yıl yaşamıyordum yaşamadım sistemi o yüzden bişe diyemem ama kendi attığımı bizzat yaşadım
eren en iyi karadeniz sistemi yada ülke sistemini atsana merak etttim
Whisper abi özele bakar mısın birşey yazdım
Bu model sahiplerinin güncelleme saatinde modelde ufak tefek oynamalarla bizimle dalga geçtiğinden şüphe ediyorum böyle bir şey mümkün mü
En etkilisi bu -20 ler girmiş
Karadeniz geçen sene rekor kırdı ocak mı Şubat mı hatırlamıyorum
1954 ve 1985 de güzeldi
Karadeniz geçen sene rekor kırdı ocak mı Şubat mı hatırlamıyorum
batı karadeniz kırdı ben tüm karadenizi diyorum
Geçmişte kayıtlara geçmeyen bir sürü kar kalınlığı var.
ah o sochideki ab varya nalet girsin nerden çıktıysa ordan bizi pek etkilemedi o sistem ab yüzünden
ah o sochideki ab varya nalet girsin nerden çıktıysa ordan bizi pek etkilemedi o sistem ab yüzünden
Amaa bu sene orda ab yok ehehehehe :-D