- Resmi Gönderi
batı karadeniz kırdı ben tüm karadenizi diyorum
Pc geçince bakicam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbatı karadeniz kırdı ben tüm karadenizi diyorum
Pc geçince bakicam
Bir şey farkettim istersen 850 hpada - 12 girsin rüzgar olmadığı zaman soğuğu hissetmiyorsun
Şu Önümüzdeki Periyodu Bi Atlatalım Yeni Yıl İnşallah Ülkemiz Adına Güzel Sistemler Getirir😊😊
Şu Önümüzdeki Periyodu Bi Atlatalım Yeni Yıl İnşallah Ülkemiz Adına Güzel Sistemler Getirir😊😊
Hepimiz biliyoruz ki gfs bizi kandırıyor! Gfs nin bu oyunlarına sakın ama sakın kanma! Gönül hırsızıdır kendisi kar paylaşımcılığını sevmez..
Hepimiz biliyoruz ki gfs bizi kandırıyor! Gfs nin bu oyunlarına sakın ama sakın kanma! Gönül hırsızıdır kendisi kar paylaşımcılığını sevmez..
Yıllardır Model Takip Ederim Bilirim Modelleri
Sibirya T.Y.B(GUGUL) çok araştırmadım ama bu sistem olabilir dek için şartlar çok uygun
Yıllardır Model Takip Ederim Bilirim Modelleri
Ben sana modellerden anlamıyorsun demiyorum ki hepimiz zamanında gfs nin oyunlarına kandık tedbirli ol demek istiyorum
Böyle istikrarsız model olmaz inşallah soğuklar gelir
Birbirimize hitap ederken dikkat EDELİM arkadaşlar.
ayn ondan gfs :D
-ECMWF bu bile yeter aralıkta
Hiç kar almadan bitirdiğimiz kış oldu mu İstanbulda
Cümleten iyi akşamlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ayn ondan gfs :D
-ECMWF bu bile yeter aralıkta
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Eren birşey merak ettim ilçe olan yerler neden daha çok örtü gösteriyor? rüzgara bağlımı?
Ben sana modellerden anlamıyorsun demiyorum ki hepimiz zamanında gfs nin oyunlarına kandık tedbirli ol demek istiyorum
Özür Dilerim O Zaman. Kanmıyorum Zaten Son Yıllarda Yediğimiz Kazığın Haddi Hesabı Yok😅😅
Cümleten iyi akşamlar
Sana da abim