Iyi günler nasilsiniz ankaraya çok güzel kar yağıyor
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Iyi günler nasilsiniz ankaraya çok güzel kar yağıyor
İyi günler, hosgeldiniz..Daha da fazlası olsun inşallah Ankara ve tüm yurt geneli için
-
Hayırlı akşamlar . Kar yağışı beklemenin yanında bu akşamki derbiyi de dört gözle bekliyoruz.
-
birsey sorabilir miyim
-
- Resmi Gönderi
birsey sorabilir miyim
Sor kardeş
-
23 ünde yağış ortaya çıktı şimdi ise gfs den yağışları 23 ü icin dahada arttırmasını bekliyorum bakalım ne gibi bir çıktı sunacak
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben salihin arkadasiyim
Salih sitenize tekrar kayıt olmak istiyor
Üzülmüş baya soru sormucakmis ısrar etmicekmis özür dilicekmis rica etsem Salihin engelini açar mısınız cezalı üyeymis onu da kaldırır mısınız
-
- Resmi Gönderi
Ben salihin arkadasiyim
Üzülmüş baya soru sormucakmis ısrar etmicekmis özür dilicekmis rica etsem Salihin engelini açar mısınız cezalı üyeymis onu da kaldırır mısınız
Sinan başkan karar versin her zaman yaşadığımız sorun bu
-
- Resmi Gönderi
Ben salihin arkadasiyim
Salihe selamımızı ilet. Onun daha burada işi yok. Eğer sende bir daha Salih için bizden bir şey istersen akıbetin aynı olur👍
-
çorum saülam kütle yakaladı
http://kameralar.corum.bel.tr/Home/LiveStream?cameraName=cam2
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kar bna gelmedi ben kara gittim Eskişehir kopuyor
-
Merak ediyorum bir adam öldürmek eğer suç olmasaydı toplumun yüzde kaçı bu cinayetleri işlerdi
-
İstanbul maslak şuan 2 derece çok soğudu daha çok soğucak gibi duruyor yağış yok mu
-
memleketimde kopuyor ya şans yok bende
-