- Resmi Gönderi
Sinan hocam tepkilere nazar boncuğu ve temmeni getirirmisin rica etsem
Yarın gündüz baksam olur mu ? Şimdi pc başında değilim de .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan hocam tepkilere nazar boncuğu ve temmeni getirirmisin rica etsem
Yarın gündüz baksam olur mu ? Şimdi pc başında değilim de .
Yani demek istedigim 2 gün sonra yine aynisi olucak
Yani demek istedigim 2 gün sonra yine aynisi olucak
Hocam biraz müsade edelim haklı çıkabilirsiniz ama bunu denemeden bilemeyiz. Ben gençliğine ve biraz sabırsızlığına veriyorum.
Hocam biraz müsade edelim haklı çıkabilirsiniz ama bunu denemeden bilemeyiz. Ben gençliğine ve biraz sabırsızlığına veriyorum.
Peki hocam zaten bna pek söz düşmüyor sinan abi ve sizler nasıl uygun görürseniz saygı duyarız da sadece artık kabak tadı verdi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kusura bakmada benimle alay mı ediyorsun bana bu soruyu sorarak zekamla alay ediyorsun galiba
Kusura bakmada benimle alay mı ediyorsun bana bu soruyu sorarak zekamla alay ediyorsun galiba
hayır asla öyle birşey yapmadım bende bu yaşta bu konuları görüyordum ve univeste'de çıkan sorular
Güzel abim
Sana sormamış ama .. Karşımıza çıkıyor demiş..
İnsanlar çok alıngan olmuş bu ara =D =D
1 sen zekandan eminsen kimse senle alay edemez
2 seni sevdiği için sende komik bir şeyler yazarsın diye yazmıştır .
Güzel abim
Sana sormamış ama .. Karşımıza çıkıyor demiş..
Özellikle beni niye etiketleyip bu 2. Sınıf sorusunu ortaya koyuyor.
Bu forumda biriyle alay edecek son kişi olabilirim sonuçta hepimiz bir Aileyiz dimi? aielesi
Haydaa. En başa dönüyoruz yinee
Ve anlaşılan Can gibi bir yönetici lazım .