Okusan dert okumasan dert Türkiyede böyle malesef
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Eser14 Mezunlar 1-0 öndedir bence. Sonuçta 1 yıl daha tecrübelisin. Atmosferi tanıyorsun. Ama cidden çok sıkıcı kabus gibi. Asosyal yaşam sevmem hiç.
Hocam cidden başarılar diliyorum yaptığın tahminler nerdeyse hepsi olumlu çıkıyor sende insansın sonuçta adı üstüne tahmin ya gerçekleşir yada gerçekleşmez ama severek takip ediyorum tahminlerini:)
Teşekkür ederim dostum
-
- Resmi Gönderi
Sarp Özdoğan son sene çalışıyorum ben de☹️. 100 k ya girersem kesin yazarım bir yer. Mantıklı bir tercih yaparım yani
-
Sarp hocam şimdi dese heryer kar alacak sistemlerin birisi bitmedem biri gelecek diye şimdi neler olurdu neler kimse ağzini acmazdi
-
Sarp Özdoğan son sene çalışıyorum ben de☹️. 100 k ya girersem kesin yazarım bir yer. Mantıklı bir tercih yaparım yani
Tuttur İstanbul'u gel kar avına gideriz :D
-
- Resmi Gönderi
Geliyom 🏃🏻♂️
-
Geliyom 🏃🏻♂️
>>>WinteR<<< abi de gelir aydos turu yaparız
-
Hocam sıkı giyin gugulun merkezine gidelim sibiryaya :D
-
Hocam sıkı giyin gugulun merkezine gidelim sibiryaya :D
Kış lastiği alabilsem Kartalkaya'ya gidicem bu kış sistem zamanı. Gel gör ki 4 kar lastiği 10.000tl. E benzin de cabası. Sınav var bir de. Kar bize gelecek diye bekliyoruz :D
-
Kış lastiği alabilsem Kartalkaya'ya gidicem bu kış sistem zamanı. Gel gör ki 4 kar lastiği 10.000tl. E benzin de cabası. Sınav var bir de. Kar bize gelecek diye bekliyoruz :D
Malsef öyle birde 4250 tl ile bu millet geçinecek bunun kirası var elektiriği var bunlarada zam gelcek ah ah hiç iyi bir halde değiliz ./
-
Hocam bende günlerdir kar lastiği mi alsam yoksa mont mu diye düşünüyorum karar veremedim 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS: Global Fırıldak Sistem, italya sevdalısı
CANIM SIKILIYOR AGALAR BOŞ BOŞ ŞEYLER ATIYORUM AF OLA
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS: Global Fırıldak Sistem, italya sevdalısı
CANIM SIKILIYOR AGALAR BOŞ BOŞ ŞEYLER ATIYORUM AF OLA
Dur kafam zaten bulanık dersten kendimizi yeni aldık gugulu var mı sen ondan haber ver 😂
-
Malsef öyle birde 4250 tl ile bu millet geçinecek bunun kirası var elektiriği var bunlarada zam gelcek ah ah hiç iyi bir halde değiliz ./
Allahtan asgari maaş almıyoruz. Yoksa durum vahim
-
Dur kafam zaten bulanık dersten kendimizi yeni aldık gugulu var mı sen ondan haber ver 😂
bakicez artık varmı yokmu takip go go go
-