Anadolu yakası aldı hep yağışları kar olarak mı bilmiyorum boğaz hattına gelmedi hiç.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
İstanbul a yağış var dediler ama rakım da önemli, yağışın gelmesi de önemli,soğukla çakışması önemli vsvs
İnşallah konumunda da bir yağış olur, soğuk ve yağış sanki denk geliyor gibi.
Sabaha gündüze Kky görünüyor, Çarşamba da kar ama bende sağdan soldan bakarım pek analiz de edemem.
Bu beklentine değer ve yagar da inşallah
-
Bekliyoruz abi bakalım ders çalışırken arada bakıyorum ama bu gece daha yağmayacak gibi gözüküyor olsun 😔
-
- Resmi Gönderi
Bekliyoruz abi bakalım ders çalışırken arada bakıyorum ama bu gece daha yağmayacak gibi gözüküyor olsun 😔
Ben bişey yazmadım farzedelim
Nereye baksam radar farklı,tahmin farklı ..Var mı?az mı?yok mu?
Verileri nereden, nasıl alırlar bu sonuçları sunarlar bilmem..
-
- Resmi Gönderi
Beklenen buydu zaten. Rüzgar yönü yüzünden Anadolu yakasının kuzey kesimleri hariç pek bir şey olmadı. Bütün ekmeği Batı Karadeniz yemeye devam ediyor.
-
Beklenen buydu zaten. Rüzgar yönü yüzünden Anadolu yakasının kuzey kesimleri hariç pek bir şey olmadı. Bütün ekmeği Batı Karadeniz yemeye devam ediyor.
Valla bir şey yediğimiz yok daha şakır şakır yağmur yağıyor abi 😂
-
kuru soğuk var ya ya ılık yağışlı olsun ya da karlı
-
- Resmi Gönderi
Valla bir şey yediğimiz yok daha şakır şakır yağmur yağıyor abi 😂
Akşam-gece başlarsıniz partiye
-
Dolar 13 Tl de stabil kaldı
-
- Resmi Gönderi
@Salihh
UsTaDAbinin hatırını kırma kırdırma olsa veri atılır ...
-
T2 anomaly atabilecek var mı
-
Bir sorum var burada hava az bulutlu kocaeli gölcükte oturuyorum radardan baktığımda yağışların benim konumuma gelme ihtimali var hava açıkken anlık ayaz olup yağış başladığında sıcaklığın beklenenden düşük olma ihtimali var mı yanii böyle bir durum olursa eğer yağan kar yere yapışır
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Düşüş Yine Başladı Koyu olanı dikkate alın Yüksek(Bugünün en yüksek) düşük (Bugünün en düşük)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -