Hayırlı günlerr. Kar yağan yerler bizimle de paylaşsın.Bari fotoğrafta görelim 😂
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günlerr. Kar yağan yerler bizimle de paylaşsın.Bari fotoğrafta görelim 😂
Paylaşıyoruz elimizden geldiğince 😊
-
Paylaşıyoruz elimizden geldiğince 😊
Elinize sağlık ❄️🎉
-
MGM düzeldi
-
- Resmi Gönderi
MGM düzeldi
Güneşli ve sıcak günleri de verdiyse tam düzelmiştir .
-
- Resmi Gönderi
Elinize sağlık ❄️🎉
Paylaşıyoruz sonra bardağımız kırılıyor
-
- Resmi Gönderi
Paylaşıyoruz sonra bardağımız kırılıyor
Bardak dandikmiş demek ki Yerguney
Aha bak sağlam
Fazlaca atıyoruz, atarız da ama sıkıntı verebilir diye ben şahsen biraz kısmaya çalışıyorum.
Yoksa fazlasıyla fotoğraf var ..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Whisper abi havada tutunca kırılmıyor zaten, o değilde kırılınca içindeki çaya üzüldüm
-
- Resmi Gönderi
Whisper abi havada tutunca kırılmıyor zaten, o değilde kırılınca içindeki çaya üzüldüm
Aha bir tane daha atayım o zaman.. Mecburen karları duvardan temizlemek zorunda kalmıştım .. Sıcak ve karda çok olunca pat devrildi az döküldü,bende duvarda olanları aldım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Whisper abi soğumuş, sıcak olsa kırılırdı :'D
-
- Resmi Gönderi
Birde kaşık 🥄 var ondan kırılmıyor
-
- Resmi Gönderi
Birde kaşık 🥄 var ondan kırılmıyor
Evde asla kaşıksız bardağa konmazdi çatlar diye..Oda kaşıksız ise,yeni yıkanmış ise, dışardan gelmişse zaten anında çıt der giderdi..
Tecrübe ile sabittir, haklısın.
-
Çayımız var ama kar'ımız yok ki fotoğraf çekelim 😅
-
Evde asla kaşıksız bardağa konmazdi çatlar diye..Oda kaşıksız ise,yeni yıkanmış ise, dışardan gelmişse zaten anında çıt der giderdi..
Tecrübe ile sabittir, haklısın.
Bugün de bardağının kırılma sebeplerini öğrenmiş olduk. Teşekkür ederiz abi
-