Sivas -29,7 dereceyle Türkiye'nin en soğuk şehri olmuş
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Keskin bir soğuk var şuan.. Ama o kadar soğuk olmasına rağmen üşümekten çok hoşlanıyorum bu normal mi acaba?
-
- Resmi Gönderi
Semih Ö. güzel videolar.. Baktım beğenilerimi de attım.
Yeni görevinde başarılar dilerim, hayırlı olsun
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu da güzel bir yağıştı izleyebilirsiniz
-
Semih Ö. güzel videolar.. Baktım beğenilerimi de attım.
Yeni görevinde başarılar dilerim, hayırlı olsun
Sağol abi teşekkür ederim :=)
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yavaştan toplansakmı mor severiz dimi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Enes1418 ben yurdalan köyündenim. Merkezde de yerimiz yurdumuz var
-
Enes1418 ben yurdalan köyündenim. Merkezde de yerimiz yurdumuz var
Bende Akça (fidi) koyundeninim
-
Bende Akça (fidi) koyundeninim
Memnun oldum toprağım Erbaa memleketim nasıl bu ara ben İstanbuldayım
-
Memnun oldum toprağım Erbaa memleketim nasıl bu ara ben Istanbuldayim
bu ara çok soğuk bugun sabah -6 falandı dün sabah güzel kar yağdı tavanlar arabalar çimenler tuttu
-
Bu videoyu ben çektim bu adam beni güldürüyor 😃😃😃 siz ne düşünüyorsunuz?
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bu videoyu ben çektim bu adam beni güldürüyor 😃😃😃 siz ne düşünüyorsunuz?
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Eu4 videolarını izlerdim eskiden oyunu keşvetmeme sebep olmuştu
-
Eu4 videolarını izlerdim eskiden oyunu keşvetmeme sebep olmuştu
plants vs zombies çok güzel bir oyun ya hayranım fazlasıyla
-
- Resmi Gönderi
-