Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Burada kaynamasın kalıcı olsun.Bu konuya da ativer
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. günlerdir kar yağacak haberlerine rağmen bir türlü yağmamıştı, insanlar dedi ki haberlere inanmayın yene yağmaz.
sabah kalktım okula gitmek için her yer buz olmuş (Kartal sahil) okula gittim, ilk ders bir kar yağışı başladı göz gözü görmüyor okullar aniden tatil edildi. Eve gidene kadar bir karış kar olmuştu.
Benim için 2004 den daha güzel bir sistemdi.. Bu günü hatırlayan var mı aranızda
-
The Day After Tomarrow filminde bile dünya buzul çağına girdiğinde bir tek bizim ülkede kar yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The Day After Tomarrow filminde bile dünya buzul çağına girdiğinde bir tek bizim ülkede kar yok
yanlış boyamışlar
-
Kolay gelsin bir şey sorucaktım. Eski zamanlarda konusulan sohbetler bir yere arşivlendi mi ? Mesela 2017 de konuşulan konular filan çünkü okumak isterdim
-
- Resmi Gönderi
Kolay gelsin bir şey sorucaktım. Eski zamanlarda konusulan sohbetler bir yere arşivlendi mi ? Mesela 2017 de konuşulan konular filan çünkü okumak isterdim
arşiv
-
- Resmi Gönderi
-
Bir sorum var ben sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum mesela rüyamda evdeyim 2 dakika sonra Antartika gibi bir yerde kendimi buluyorum bunun gibi bir çok rüya gördüm bilinç altımda sorun mu var neden böyle olur?
-
benim hesabı buldummmmmm laaaa
-
2003sbt
-
Hayırlı günler AİLESİ
-
2003sbt
Sanırım benim hesap
-
Sanırım benim hesap
Vayy be aga ve 2017 aglicam simdi