- Resmi Gönderi
yakup61 Uzay1453 Efsane3419 Havanincilgini hosgeldiniz.
Hayırlı akşamlar herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyakup61 Uzay1453 Efsane3419 Havanincilgini hosgeldiniz.
Hayırlı akşamlar herkese
Sınıfımız kapandı koronavirüsten .
Geçmiş olsun, bu gidişle okullar yeniden erkenden kapanacak yarıyıl tatiline...
cografyaciburak ve Sibiryali sistemle ilgili son durumlar neler 15 inde gelcek sistem
Geçmiş olsun, bu gidişle okullar yeniden erkenden kapanacak yarıyıl tatiline...
Zaten açık kalması saçmalık bir sınıf kapanıyor biri açılıyor her gün, sınavları nasıl yapacaklar onu aşırı merak ediyorum.
Zaten açık kalması saçmalık bir sınıf kapanıyor biri açılıyor her gün, sınavları nasıl yapacaklar onu aşırı merak ediyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Kapanırsa yine verim alamayacağız ama ayda 1-2 defa sınıfların kapatılıp sürekli covid riski yaşamamızdan iyidir diye düşünüyorum.
Bu sesin sizde uyandırdığı his ne..
Bu foruma katıldığım günden beri çok şey kattınız bana teşekür ederim. Bazen kötü yorumlar oldu bazen kavgalar oldu onun için çok özür dilerim isteyerek kimseye kötü davranmam bir hava grubunun aiele ortamı yaratması kadar güzel birşey yok bunu gördüm ve çok mutlu oldum , önümde bir univeste sınavı var ona odaklandım çalışma olsun o bu şu olsun hava olaylarına küçüklükten beri takip ederim küçüklükten beri bir kar sevdalısıyımdır annemler sürekli der yine aynı kafadasin filan çünkü kış ayı olunca bı baska oluyorum sürekli evde modelleri takip ediyorum kendimi daha çok geliştireceğime inanıyorum ancak dediğim gibi şu üniversite sınavını bı atlatigim kendimi bu konulara daha çok vericem İlk olarak kendi bolgemin coğrafi şartlarına bakicam sonra ülkemiz sonrada basınç dizilimleri okyanuslardaki hareketler rüzgarlar,
Whisper Sinan Yerguney >>>WinteR<<< Zonguldakli67 cografyaciburak Hocam çok güzel bir ortamımız aielemiz var umarım hep böyle devam eder umarım her yıl güler yüzle devam ederiz sizi iyiki tanımışım birer büyüğüm olarak sizlerden çok şey öğreneceğim öğreneceğimiz doğrudur.
Bizlerde seni tanımaktan mutluyuz Sibirya T.Y.B(GUGUL)
Forumda aktifligin, paylaşımların, konulara mesajlar ve yorumların ile katılıyorsun emeğin çok oluyor.
Derslerin, güncel hayatın etkilenmeyecek şekilde katkılarını bekliyoruz , devam
Geçmiş olsun reis
Geçmiş olsun, inşallah bu sıkıntılı süreç de yavaş olsa da geçecektir Eren.
Birey olarak dikkat edelim yine de..
Hayırlı geceler.
Selamun Aleyküm Hayırlı Sabahlar Hayırlı Günler
Günaydın herkese
Abiler benim tahminci konularına yazmada onay engelini acarmsnz başka konuya yazıp dumayayim