Hayırlı Akşamlar Ailesi😊😊
İyi akşamlar hocam ☺️☺️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı Akşamlar Ailesi😊😊
İyi akşamlar hocam ☺️☺️
Hayırlı akşamlar diliyorum herkese.
Arkadan kuruluş Osman müziği açtım ecwmf nin güncellemesini bekliyorum😃😃😃😃😃 çok heyecanlandım çünkü bu son şans
Deniz kestanelerinin farklı geometrik formları
bence en sıkıcı iskandinavya hava forumlarıdır,nasıl olsa soğuk var,kar var,acaba neyin heyecanını yaşıyorlar ki?@#@!
bence en sıkıcı iskandinavya hava forumlarıdır,nasıl olsa soğuk var,kar var,acaba neyin heyecanını yaşıyorlar ki?@#@!
Güneşli hava kovalıyorlardır onlarda 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Deniz kestanelerinin farklı geometrik formları
şaşırmamak lazım dünyada o kadar insan var hiçbiri birbirine kolay kolay benzemiyor Allahın kudreti işte akıl ermez
off ya izmire kar yokkkkkkk yeterr yaaa
Sinan abi benim onayı kaldırır mısın birkaç gün oldu
Sinan abi benim onayı kaldırır mısın birkaç gün oldu
Sana ne dedim salih o dur demiş mez .
Sabır ile bekle sabrın sonu güzel olur .
Bak yazabilirsin bu konuya
Şimdi ben biraz daha dinleneyim hayırlı geceler
İnşaALLAH gönlünüze göre sistemler olur .
Kadir Emre hocamız hala forumda mı bilmiyorum, fakat önümüzdeki 13 ocak sistemiyle alakalı son attığı videoyu izleyebilirsiniz.
Hepinize hayırlı geceler
Kadir Emre hocamız hala forumda mı bilmiyorum, fakat önümüzdeki 13 ocak sistemiyle alakalı son attığı videoyu izleyebilirsiniz.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ecmwf nin kazanacağını düşünüyorum demiş kadir hoca
Yani sistem falan yo demis