Hayırlı akşamlar forum ailesi GFS güncellemesi başlamak üzere hatırlatmış olalım
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar forum ailesi GFS güncellemesi başlamak üzere hatırlatmış olalım
inşaALLAH Sen paylaşacaksın
-
inşaALLAH Sen paylaşacaksın
Abi ben yarını rezerve etmiş olayım çünkü test çözüyorum :D bir yandan da arada foruma göz atıyorum ben takip ederim o yüzden arada müsait bir arkadaşımız paylaşabilir bu akşamı :)) inşallah yarın akşamı alırım gfs yi
-
selamun aleyküm
-
selamun aleyküm
Aleykümselam, hoşgeldin.
-
selamun aleyküm
aleyküm selam
-
selamun aleyküm
Aleykümselam. Hayırlı akşamlar
-
- Resmi Gönderi
selamun aleyküm
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
selamun aleyküm
Aleykümselam, hoşgeldin.
aleyküm selam
Aleykumselam,iyi akşamlar herkese
-
Hayırlı olsun 7 gün karantinaya girdim negatifim ama sınıfta 2 kişi var
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı olsun Tüm Güncellemeleri sana görev verelim canın sıkılmasın şaka bir yana geçmiş olsun kardeşim
-
Dışarıda felaket soğuk var normalde kolay kolay üşüyen bir insan değilim ama bu seferki soğuk beni alt etti
-
850. Hpada - 2 - 3 beni kesmiyor en az - 4 olursa üşüyorum.
-
- Resmi Gönderi
Emeğinize saygı duyuyorum beyler yanlış anlamayın ama bu foruma yeni kaydoldum ilk kaydoldugumda 13 ocak sistemi çerez 19 20 ocak güzel diyordunuz şimdi 13 ocak sistemi çöp oldu 19 20 ocak zayıfladı şimdide yeni trend ay sonu sistemimi onuda görelim bekleyip 😂😂
Haklısınız her kafadan ses çıkınca karışıklık oluyor şahsi yazılarımda bu yazdığınız sistemler için hep sessiz kalmaya çalıştım arada bizde modele bakıp acaba demişizdir .
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun Mustafa
-