Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Anneannem 2 gün önce beyin kanaması geçirdi hafızasında ciddi sorunlar var şuan yoğun bakımda dua eder misiniz? Gözlerini açamıyormuş nerede olduğundan bile haberdar değil çok az farkında bir şeylerin
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin. Benim annem de aynı hastalığı geçirdi. Arka lobunda iki anevrizmanın biri kanama yapmıştı. Şuan kanamanın olduğu yerdeki ödem geçtikçe kendisine gelecektir. Zamana ihtiyacı var. Bu ülkenin beyin cerrahları gerçekten çok iyi
-
Şu Paralı Bir Sayfa Var Üyelik Nasıl Alınıyor
Vayyyy 5* maşallah.
-
Sinan Nasıl Satın Alınıyor Bu 2 Gün Sonra Alacam
-
buradan anneannem için dua etmenizi istedim sadece 1 kişi geçmiş olsun dedi hiç hoş değil..
-
- Resmi Gönderi
buradan anneannem için dua etmenizi istedim sadece 1 kişi geçmiş olsun dedi hiç hoş değil..
Yazılı olarak ifade etmeye gerek duymadım ama geçmiş olsun yine dua ettim.
-
ARKADAŞLAR AKDENİZ VE GÜNEYDOĞU ANADOLU HARİÇ TÜM BÖLGELER MARMARADA DAHİL OCAK 23 ÜNDEN 24 UNE KADAR KARA DOYACAK KIYISINDAN YUKSEGINE HER YER BU SÖYLEDİKLERİMİ MODEL DEN GÖREMEZSİNİZ BIYERE CIVILEYIN YAZI KAYBOLMASIN 10 GÜN SONRA TEKRAR KONUŞURUZ VESSELAM 🖐️
Allahım yarabbim. Bu NASIL bi sallama 😂😂 bu sistemin en şanslı bölgesi G.Doğu zaten. Havayi koklayip 10 günü görmek ha😂 tebrik ederim sizi. Bi de uzerine bizim modelleri baz almamızı eleştirmen ayri bi komedi. Ama yine de beklicem ayin 24 ünü. Bakalim koklamak ise yario mu
-
Sinan abi bişey konuşucam senle müsaitsen özelden yazarmısın
-
- Resmi Gönderi
Anneannem 2 gün önce beyin kanaması geçirdi hafızasında ciddi sorunlar var şuan yoğun bakımda dua eder misiniz? Gözlerini açamıyormuş nerede olduğundan bile haberdar değil çok az farkında bir şeylerin
Rabbim Şifalar versin Kardeşim
inşaALLAH
-
dark and cold RABBİM Şafi İsmiyle Şifa Versin İnşallah🤲🏻🤲🏻
-
Gfs son 1 saat 50 dakika
-
- Resmi Gönderi
Gfs son 1 saat 50 dakika
o zaman Saadet Paylaşım yapsın
-
o zaman Saadet Paylaşım yapsın
Eli ugurlu geliyor abi paylassin
-
Aynen Saadet