Zonguldakli67 hayırlı uğurlu olsun abi yakışır
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
forumda adam kayırma olduğunu düşünmüyorum
-
- Resmi Gönderi
Zaten sizde bu dalga geçme gülme vs şeyler ve insanları kayırma özelliğiniz olduğu sürece biz hiç bişey olamayız.
Bu sitede adam kayırma gibi birşey söz konusu değil her kes yazdığı çizdiği konulara tutumlara bilgisine bakılarak görev veriliyor adam kayırma durumu olsaydı bu siteden ilk ben ayrılırdım
-
Bak şimdi şunu anla ben sana gülmüyorum zaten gerekli bütün yetkilerim var sadece işin makarasindayim .
İşte kardeş sen işin makarasındaasın yanı şu kafada nasıl olsa bende yetki var istediğimi diyim bana bişry yapamaz bunda bişry yok işte böyle insanlarsınız. Yazık ya
-
- Resmi Gönderi
İşte kardeş sen işin makarasındaasın yanı şu kafada nasıl olsa bende yetki var istediğimi diyim bana bişry yapamaz bunda bişry yok işte böyle insanlarsınız. Yazık ya
yok senle uzlasamayiz biz uzatmaya gerek yok
-
- Resmi Gönderi
Zaten sizde bu dalga geçme gülme vs şeyler ve insanları kayırma özelliğiniz olduğu sürece biz hiç bişey olamayız.
Bunu sen bana mı söylüyorsun? Teşekkür ederim kendi adıma Çağrı
-
Gerilim arttı atmosfer hareketlendi arkadaşlar sakinnn
-
Erdal nerelisin?
-
Burada kar sevdalıları olarak toplanmış guzel bir aile ortamında sohbet ediyoruz. Admin olsan ne olur olmasan ne olur. bazi şeylerin değerini gözümüzde fazla büyütüyoruz. Bazi şeylerin de değerini kaybedince anlarız. Seni bi banlasalar konuşmanın değerini anlarsın mesela 😂 Bu arada adam kayırma falan da yok. İşini doğru dürüst yapan insanlara veriyorlar yetkiyi.
-
- Resmi Gönderi
Gerilim arttı atmosfer hareketlendi arkadaşlar sakinnn
Yok hayır ben kime birşey desem sorun çıkıyor arkadaş, yetkilerim var derken benim yetkim var zaten yetki vermelerine gerek yok makara yapiyorum diyorum, model yorumlama ve analiz dışında birşey yazmamaya çalışıcam daha.
-
Bunu sen bana mı söylüyorsun? Teşekkür ederim kendi adıma Çağrı
Hayır abı asla sana sözüm yok sen benim için farklısın sende biliyorsun herşeyimii zaten senin için burdayım ben
-
Yok hayır ben kime birşey desem sorun çıkıyor arkadaş, yetkilerim var derken benim yetkim var zaten yetki vermelerine gerek yok makara yapiyorum diyorum, model yorumlama ve analiz dışında birşey yazmamaya çalışıcam daha.
Eren saçmalama heryere yazma hakkın var bu forumda sonuçta hepimiz aieleyiz dimi yapmayın şöyle
-
Erdal nerelisin?
Kocaeli hayırdır
-
Kocaeli hayırdır
Dostum biraz sakin olurmusun asabi davranma kapatın konuyu tatlıya bağlıyalım hadi
-
Kocaeli hayırdır
Yok bir şey 50'yi görünce Nevşehirlisin sandım. 🙂
-