GFS Güncellemesi başlıyor takip edelim arkadaşlar
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı nurlu geceler biraz yatmayı deneyeceğim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güncellemeye bekleniyorsunuzz🌸
-
Bakın ben böyle gfs güncellemesini merak ettiğimden Uykuya karşı direniyorum ama bir daha uyuyamazsam sabaha cenazem çıkar ben çok yorgun oluyorum uyuyamayınca çünkü.
-
- Resmi Gönderi
Bakın ben böyle gfs güncellemesini merak ettiğimden Uykuya karşı direniyorum ama bir daha uyuyamazsam sabaha cenazem çıkar ben çok yorgun oluyorum uyuyamayınca çünkü.
Yat sen Yusuf
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Hasan bu uyutmaz da ,bitmez de yav
-
bana video paylaşım konusunu atarmısınız arkadaşlar birşeyler paylaşıyım orda hiç uykum yok
-
Whisper abi tam senlik yer
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
bana video paylaşım konusunu atarmısınız arkadaşlar birşeyler paylaşıyım orda hiç uykum yok
Müzik konusu var
Link atılabilir sadece Hasan .
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Zonguldakli67 Angora Hayırlı Olsun😊👏🏻
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakli67 Angora Hayırlı Olsun😊👏🏻
Sağol hocam 💓
-
Abi İşteyim Bakamadım Burası Coşmuşta Coşmuş. Kavga Gürültü Olursa Bir Telefon Kadar Yakınım😅🤪
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu otomatik çıkıyor değil mi? Çok güzel bir uygulama
-
Abi İşteyim Bakamadım Burası Coşmuşta Coşmuş. Kavga Gürültü Olursa Bir Telefon Kadar Yakınım😅🤪
Aloo emniyet mi burası hiç emniyette değil komserim 😂
-