- Resmi Gönderi
selamun aleyküm beyler haller nasıl
Aleyküm , iyidir sen nasılsın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturselamun aleyküm beyler haller nasıl
Hayırlı günler
Bugün saat 12.30 da yola çıkıp Mersin’den Diyarbakır’a gidecektik fakat yollar kapanmış Gaziantep tarafında ,sizce yollar ne zaman açılır ?
Birde bu akşam güneydoğuda yine yağışlar olacakmış Mersin Diyarbakır güzergahında yolları kapatacak kar yağışı olur mu ,Allah izin verirse yarına yola çıkmayı düşünüyoruz.Bilgilendirirseniz sevinirim
Allaha şükür iyidir sağ olasın
Son durum
Gözün aydın olsun Yusuf..
Buz Gibi Havadan Hayırlı Sabahlar
Hayırlı günler başkan
hayirli sabahlar baskan memlekinde guzel bir tipi var suan. ah ceksemde atabilsem
Hayırlı günler Mehmet
Çatıdaki minicik bir beyazlıkla herkese günaydın
Hayırlı günler Arda
Hayırlı sabahlar herkese.
Hayırlı günler Muhammed Ali
Fianalden çıktım valla 10 numara geçti bide ecmwf güncellemesini görünce moralim baya yükseldi
Maşallah, başarılar sana ve tüm arkadaşlara.
selamun aleyküm beyler haller nasıl
Aleykumselam abim, hosgeldin.. Şükür bu günlerimize.
Sen ve sizler de iyiyseniz denk demektir..
Bahçede biraz kar temizliği ve donmuş suya ilave ve evden de elden geldiği kadar ama ekmek kırıntısı,bisküvi, bulgur, buğday vsvs ne buldum bahçeye bırakıyorum.
Kuşlar aç arkadaşlar..Kar onlar için açlık ifade ediyor..Boş geçmeyelim hayvanlarımızı.Kedi, köpek, kuş çevremize bakalım, dikkat EDELİM inşallah.
@Salihh
Cezalı üyelik süren kaç gün olsun ona göre cevabını bekliyorum
Bazılarına kalsa akşam ki güncelleme önemli gece güncellemesi önemli yarın sabah ki güncelleme önemli yarın akşam ki güncelleme önemli 😄
Fianalden çıktım valla 10 numara geçti bide ecmwf güncellemesini görünce moralim baya yükseldi
100 almışım
100 almışım
maşALLAH
Eren bey Şubat ayı için öngörünüz nedir?
Eren bey Şubat ayı için öngörünüz nedir?
İlk yarı için birsey yok Ocak sonu ile bağlantılı soğuklar goruebiliriz ilk bir kaç günü ama detaylı bakmadım.
hocam bu nedir 80 cm den 30 cm düşmüş 1 günde nasıl bir modeldir bu ilginç
hocam bu nedir 80 cm den 30 cm düşmüş 1 günde nasıl bir modeldir bu ilginç
GFS çok oynak son günlerde dün gece ab yi Karadeniz'e tirmandiriyordu şimdi sistemin sonlarında anca Doğu Akdeniz'e ab verdi