- Resmi Gönderi
Semih Ö. en üste olan kutuya bir delik del veya aç.. Hayvanların girip çıkmasına yetecek kadar.
Ve kolona doğru ittir üstten de sıkışmış durumda zaten..Onlar o sarı kutuya girerler abim.
Yuvaları denk demektir böylece..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSemih Ö. en üste olan kutuya bir delik del veya aç.. Hayvanların girip çıkmasına yetecek kadar.
Ve kolona doğru ittir üstten de sıkışmış durumda zaten..Onlar o sarı kutuya girerler abim.
Semih Ö. en üste olan kutuya bir delik del veya aç.. Hayvanların girip çıkmasına yetecek kadar.
Tamamdır abi bilgiler için sağolasın
Arkadaşlar yarın okul var mı yoksa karne alıp gidecek miyiz?
Aynen dediğin gibi olur.Toplan az mola ,al karneyi ve evlere
SON dklar arkadaşlar kahveler lar hazırlansın koltuklar başına heycanlı bir güncelleme olacak
Foruma katıldığımdan beri cografyaciburak hocayı birine benzetiyorum tıpkı benim lisedeki Tarih hocama benziyor branşlar farklı ama tıpkısının aynısı çok severdim kendisini
Teşekkür ederim
Karneyi al müdürün konuşmasını dinle sonra dağıl ama ben evdeyim 2 günlük raporum var yarın sona eriyor ben tatile girdim aslında
obasarr Erhankartal karsiyakalis CrossBench nyanaa youxell ilkerinam alperennn fatihtaskin242 skynet erncnmrcn
Hosgeldiniz
İyi akşamlar herkese
obasarr Erhankartal karsiyakalis CrossBench nyanaa youxell ilkerinam alperennn fatihtaskin242 skynet erncnmrcn
Hosgeldiniz
İyi akşamlar herkese
Teşekkürler
Abi 27 sinden sonra ısınıyor görünüyor ne kadar daha soğuk taraftayiz abi sen ve bilen herkes cevaplayabilir mi
Sinan abi tekrar emektar yaparmsn
Abi 27 sinden sonra ısınıyor görünüyor ne kadar daha soğuk taraftayiz abi sen ve bilen herkes cevaplayabilir mi
@Salihh seninle ne konuşmuştuk hatırlıyor musun?
Hayırlı Geceler Hayırlı Cumalar
Sistem yok sanırım izmire
🤦♂️
Sinan hocam ikinci çekiliş ne zaman ?