- Resmi Gönderi
Selamün aleyküm. Kırıkkale'den herkese selamlar 🖐️ bi 40 cm var buralarda 😎❄️🥶
İlk fotoğrafta 1 metre sandım aleyküm selam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamün aleyküm. Kırıkkale'den herkese selamlar 🖐️ bi 40 cm var buralarda 😎❄️🥶
😂 Evet öyle, benim durduğum yerin biraz üstü rüzgar biriktirme yapmış ondan fazla görünüyor 😂
Yasin71 Kek kalıbını unutmadın inşallah 😂
slm aleyküm 2 gündür elektirikler kesintisinden sonra yeni girdim
Ah izmirde yağış olcak var ya kar fırtınası baslar direk soğuk ve ruzgarli
Ah izmir ah
Ah izmir ah
Gel Afyon'a yav
Seni kara gömerim.. 15-20 cm var yerde, yarında geliyor kar bı 10-15 daha eder ,denk
Yasin71 Kek kalıbını unutmadın inşallah 😂
Unutur muyum hiç onlarla kayarak yerleri buz pistine çevirdim 🤣
Kek kalıbı he evet , unutmadık onu nasıl bir kek kalıbıysa Yasin71
Dayım bu kek kalıbının reklamını yapmanın vakti gelmedi mi 😂
evet Avrupa yakası fos ,Avrupa yakası şanssız, banane Anadolu yakasından,hep onlar alıyor br kere de bizim yüzümüz gülsün diyen arkadaşlar şimdi nerelerdesiniz. Karın içinde kayboldunuz sanırım. Kaç defa dedik o kadar şikayet etmeyin diye. Bugün 2017 yi solladınız nerdeyse. Bidahaki sistemlerde daha sakin olun lütfen 😊 Bu arada ayın 3 unden sonra girdap zayıflıyor sonunda sağlam soğukların inme fırsatı oluştu. Sibirya da modellerde iyiden iyiye gözüktü. Şubat ocağı unutturacak sanırım.😎
evet Avrupa yakası fos ,Avrupa yakası şanssız, banane Anadolu yakasından,hep onlar alıyor br kere de bizim yüzümüz gülsün diyen arkadaşlar şimdi nerelerdesiniz. Karın içinde kayboldunuz sanırım. Kaç defa dedik o kadar şikayet etmeyin diye. Bugün 2017 yi solladınız nerdeyse. Bidahaki sistemlerde daha sakin olun lütfen 😊 Bu arada ayın 3 unden sonra girdap zayıflıyor sonunda sağlam soğukların inme fırsatı oluştu. Sibirya da modellerde iyiden iyiye gözüktü. Şubat ocağı unutturacak sanırım.😎
Aynen katılıyorum geçen ağlıyorlardı o zaman da dedim belli olmaz sabredin diye çok duygusal bakıyoruz olaylara nedense
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Önceki sene buraya atmıştım bunun güneş sistemi videosunda var oda çok güzel
Buyrun dostlar içelim ❤️❄️