İçimde sebepsiz yere bir heyecan oluyor kalp atış hızım biraz artıyor. Dün akşam kar çok yoğun yağdığı için heyecanlanmıştım biraz abartı sevindim o andan beri devam ediyor
Sebebi ne olabilir arkadaşlar birisi bana açıklamasını yapsın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİçimde sebepsiz yere bir heyecan oluyor kalp atış hızım biraz artıyor. Dün akşam kar çok yoğun yağdığı için heyecanlanmıştım biraz abartı sevindim o andan beri devam ediyor
şubatta sistem bekliyor musunuz ustadlar cografyaciburak Efsane-Semih
şubatta sistem bekliyor musunuz ustadlar cografyaciburak Efsane-Semih
Yok salih kış bitmiştir. Yarın denize girebilirsin
İçimde sebepsiz yere bir heyecan oluyor kalp atış hızım biraz artıyor. Dün akşam kar çok yoğun yağdığı için heyecanlanmıştım biraz abartı sevindim o andan beri devam ediyor
Sadece vesvese diyebilirim..Fazla dinleme vücudunu ,çok takılıyorsun bence Yusuf.
Whisper dayım nasılsın iyisin inşallah
Whisper dayım nasılsın iyisin inşallah
Şükür Emre .. Yuvarlanmaya devam
Sen nasılsın?sen ve sizler de iyiyseniz işimiz denktir
Şükür Emre .. Yuvarlanmaya devam
Sen nasılsın?sen ve sizler de iyiyseniz işimiz denktir
İyiyim Allah'a şükür devam ediyoruz
Adana -Aladağ İlçesinden Aladağların Muhteşem Manzarası😍😍
ECMWF bakalım dersiniz,buyurun
Arkadaşlar kusura bakmayın forumda pek görünmüyorum sebebi son zamanlarda çok iç sıkıntısı çekiyorum neden oluyor bilmiyorum çok huzursuz hissediyorum
İçimde bir yangın var.. sanki söndürülmeye çalışılıpta bir türlü kontrol altına alınamayan orman yangınları gibi
Biraz daha sakın kal,biraz daha sosyalleş ,biraz daha eş dost ile zaman harca..
Burası sanal alem biraz uzaklaşsan iyi olur.
Sosyal alem pek insana yaramaz.. Burayı ve diğer mecraları sadece güzel anlarda kullan
İçimde bir yangın var.. sanki söndürülmeye çalışılıpta bir türlü kontrol altına alınamayan orman yangınları gibi
Kardeşim dertli insan görmeden dertliyim deme. Şükür et haline, içinde bunaltı varsa La havle vela kuvvete illa billa hil aliyyül azim de... başka şeyler ile uğraş beyni farklı şeyler ile yormaya bak hep aynı şeyler ile uğraşma. Düzelir inşallah yaşın çok genç daha hayatta ne zorluklar göreceksin şükür et.
Hayırlı geceler bir yarım saat mola veriyorum sonra uğrarım
İnşaALLAH