Benim beklentim son hafta 5.faz
İskandinav yükseği?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim beklentim son hafta 5.faz
İskandinav yükseği?
İskandinav yükseği?
Öyle gözüküyor sibirya inmesi için bölgesel rüzgarlar 20 nin altına düşmeli ancak bu tek başına baz alınmaz
Ya sibirya kutup kökenli soğuk fark etmez bulunduğum konuma 10 cm kar yapsa 2 gün yerde kalsa bana yeter soğuk ne kökenli olursa olsun.
Öyle gözüküyor sibirya inmesi için bölgesel rüzgarlar 20 nin altına düşmeli ancak bu tek başına baz alınmaz
Göreceğiz bakalım neler olacak eren vafe bı yaklaşsin modeller gösterir onuda inşallah güzel senaryolar göreceğiz. Allah'ın izniyle
Göreceğiz bakalım neler olacak eren vafe bı yaklaşsin modeller gösterir onuda inşallah güzel senaryolar göreceğiz. Allah'ın izniyle
Kış bitiyor yavaştan oraj mevsimine odaklandım kendimi 😑
Şu an ay ortası sistemin gelmesi için mucize olması lazım ancak ao nao pozitiften de sistem aldığımız olmuştu hatırlıyorum.
Eren bu grafik neyi anlatıyor?
Şu an ay ortası sistemin gelmesi için mucize olması lazım ancak ao nao pozitiften de sistem aldığımız olmuştu hatırlıyorum.
Bizim kırım sistemi öyle olmuştu 8 Şubat 2020 sanırım
Eren bu grafik neyi anlatıyor?
Tam bilmiyorum 10hpa yükseklikte 60-70 n enlemlerinde 2 verinin etkileşimi gibi birşey
Bu arada bu seneki polar vortex rekor kırdı
Bu arada bu seneki polar vortex rekor kırdı
Kalp olmuş bak 😆
Kalp olmuş bak 😆
2020 de de endeksler hep pozitifti ve iyi bir kış değildi şubat sistemi gelmeseydi neredeyse çöp olacak bir sezondu pv de güçlüydü o zaman
Sibirya T.Y.B(GUGUL) geçen senenin ao su
buda bölgesel rüzgar
Bu Sene doğru tarihler vermeye çalıştım elimden geldiğince arada abartı kelimeler olmuştur fakat ne yazmışsak gerçek olmuştur veyahut yakın olmuştur .
Şimdi Sabırla bekleyin diyorum neden heyecana kapılıp sonra üzülen olmayın diye .