- Resmi Gönderi
Demin 40 soruluk Türkçe denemesini fulledim. 😳
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDemin 40 soruluk Türkçe denemesini fulledim. 😳
Demin 40 soruluk Türkçe denemesini fulledim. 😳
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bende şimdi tyt türkçe denemesi çözücektim :'D mezun tayfamısın
bende şimdi tyt türkçe denemesi çözücektim :'D mezun tayfamısın
Ben 12 yim 🤗
Hayırlı geceler ♥️. Kış bitmeden bir sistem daha alsak çok güzel olur inşallah.
ben mezuna kaldım geçen sene hiç çalışmadım staja gittim için bu sene hedef tyt 45-50 net ayt 30 net fazlasında gözüm yok
ben mezuna kaldım geçen sene hiç çalışmadım staja gittim için bu sene hedef tyt 45-50 net ayt 30 net fazlasında gözüm yok
Ben TYT de 85 90 civarı net yapıyorum. Bakalım hiçbir şey belli olmaz
Ispartada hala elektrik yok 4 gün oldu ne zaman gelicek acaba
🙈🙉🙊
Gel sarılalım kardeşim, ben de mezun tayfadanım şu Türkçe yüzünden TYT gerektiğinden düşük geldi haliyle AYT’de etkilendi bu durumdan.
Sahutt ‘un yarısı kadar Türkçe yapsam mezuna kalmazdım diye düşünüyorum.
Sahutt matematik ne durumda kral ?
Gece gece YKS’de geçen sene ne yaptığıma baktım kafamı duvarlara vurasım geldi
Siz siz olun Türkçe’yi ikinci plana atmayın sonra benim gibi 1 sene daha ceremesini çekersiniz bu iğrenç sistemin.
Tabi birazda AYT fenden dolayı mezuna kaldım.
Bir kapanma bir açılma bir kapanma bir açılma derken düzen falan kalmadı geçen sene, bu sene rahat kafa ve emin adımlarla inşaallah bu forumda bulunan mezun ve 12. sınıf kardeşlerimle başaracağız
25 civarı yapıyorum şimdilik. Bozmadan devam edersem 1 aya TYT de 100 nete ulaşırım. Son zamanlarda sürekli motivasyon kaybı yaşıyorum. Elde olmayan sebeplerden. Toparlıyorum da. Hedefimi 100k koydum. 💁🏻♂️
Hayırlı Sabahlar
25 civarı yapıyorum şimdilik. Bozmadan devam edersem 1 aya TYT de 100 nete ulaşırım. Son zamanlarda sürekli motivasyon kaybı yaşıyorum. Elde olmayan sebeplerden. Toparlıyorum da. Hedefimi 100k koydum. 💁🏻♂️
Rabbim gönlüne göre versin kardeşim, motivasyon konuşmalarını becerebilen biri değilim. Tunç Kurt Matematik takip et çektiği motivasyon videoları için izliyorum ben
Rabbim gönlüne göre versin kardeşim, motivasyon konuşmalarını becerebilen biri değilim. Tunç Kurt Matematik takip et çektiği motivasyon videoları için izliyorum ben
Teşekkür ederim abim. Ben de izliyorum onu. Olimpiyat soruları vs sarıyor 👀
Tünaydın Ailesi😊😊
Teşekkür ederim abim. Ben de izliyorum onu. Olimpiyat soruları vs sarıyor 👀
senin hedefin ne
benim hedef mekatronik veya elektrik-elektronik mühendisliği
geçen sene sınav zor olduğu için aytden 30 net tyt 50net yapan biri 200kya girmiş bakalım bu sene nasıl olucak