Geçmiş olsun kardeşim
Sağolasın abim tıp literatürüne girecem herhalde bugün 3. Gün hala araştırıyor doktor beni 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGeçmiş olsun kardeşim
Sağolasın abim tıp literatürüne girecem herhalde bugün 3. Gün hala araştırıyor doktor beni 😂
Omuz ağrısı nasıl geçer önerisi olan var mı
Isınma germe egzersizleri, ısı tedavisi eğer ileri derecede ise fizyoterapist destek almalısın.
Isınma germe egzersizleri, ısı tedavisi eğer ileri derecede ise fizyoterapist destek almalısın.
Klasik spor sakatlanması
Klasik spor sakatlanması
Anladım, spor sakatlanması Tendonların yırtılmasın gibi nedenlerle de olabiliyor. Bu yüzden uzun süreli ağrılar olur orda, egzersizler rahatlatacaktır.
Duşa giriyorsun normal sabunla msj yapıyorsun ağrıyan kısma 10 dakika kadar. Duştan çıktıktan sonra sıcak su torbası veya sıcak havlu koy oraya. Bu işlemi 3 gün boyunca yap. Sonrasında 3.günün sonunda tam tersi buz torbası uygula
Geçmiş olsun ArdaAlper
İyi günler herkese..
Geçmiş olsun kardeşim
Herkese günaydın
Iki gündür hastanedeydim bakamıyordum çok şükür sonunda girebildim foruma nasılsınız iyisiniz inşallah
ArdaAlper Çok Geçmiş Olsun
Geçmiş olsun.. bazıları sıkıntılı olur.. İnşaallah öyle değildir de, geçer kısa zamanda Eren..
Geçmiş olsun.. bazıları sıkıntılı olur.. İnşaallah öyle değildir de, geçer kısa zamanda Eren..
Yarın anlarız onu abi ne kadar kötü ne kadar iyi.
Gel bahtımın kar beyazı
Gel canımın can yoldaşı
Gel bitsin bu zalim sızı
Çekilmiyor bu yalnızlık, gel
Biraz da oraj olsun geçen senelerden