27 temmuz 2017 nin kar versiyonu olsaydı mart 1987 sistemini geçer miydi? Ortada nasıl bir görüntü vahşet oluşturdu
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
27 temmuz 2017 nin kar versiyonu olsaydı mart 1987 sistemini geçer miydi? Ortada nasıl bir görüntü vahşet oluşturdu
Ondan daha iyi yağışlar oldu
-
Ondan daha iyi yağışlar oldu
öyle bir vahşeti öyle istiyorum ki göz gözü görmesin! Öyle bir yağsın öyle bir yağsın ki! Yer yerinden oynayıp insanlar kıyametin koptuğunu zannetsin. Bu dağlar! Bu bayırlar silsin süpürülsün!
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. öyle bir vahşeti öyle istiyorum ki göz gözü görmesin! Öyle bir yağsın öyle bir yağsın ki! Yer yerinden oynayıp insanlar kıyametin koptuğunu zannetsin. Bu dağlar! Bu bayırlar silsin süpürülsün!
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Heleki o kırmızı kütlenin taraflarında 120 km rüzgar olursa tadından yenmez
-
Heleki o kırmızı kütlenin taraflarında 120 km rüzgar olursa tadından yenmez
Elektrik su doğalgaz kesilmiş Su boruları donmuş -15 derece 2 ay boyunca kar erimemiş kar 1 hafta aralıksız yağmış 3.5 metreyi bulan yerler olmuş çocukken hayalimdi
-
Elektrik su doğalgaz kesilmiş Su boruları donmuş -15 derece 2 ay boyunca kar erimemiş kar 1 hafta aralıksız yağmış 3.5 metreyi bulan yerler olmuş çocukken hayalimdi
Kıyamet keşke şöyle kopsa. Gri renkli çok büyük kar kütleleri 500 km rüzgar
-
Kıyamet keşke şöyle kopsa. Gri renkli çok büyük kar kütleleri 500 km rüzgar
Donarak öleceğimiz için hiçbirşey hissetmeyiz :D o anıda görelim yani
-
- Resmi Gönderi
Donarak öleceğini düşünüyorsan the day after tomorrow izle 5km yukarıda -100 derecenin yeryüzüne yansıması 😄
-
Hocam ben vallahi direkt dışarı çıkardım zaten son günüm diye
-
Donarak öleceğini düşünüyorsan the day after tomorrow izle 5km yukarıda -100 derecenin yeryüzüne yansıması 😄
Maşallah soğuktan nefret eden birinin tüylerini diken diken eder bu mesela benim
-
Hocam ben vallahi direkt dışarı çıkardım zaten son günüm diye
bende Zaman kalırsa donmuş karla bir kaç arkadaşın kafasını yarmak isterdim (sevdiğimden)
-
bende Zaman kalırsa donmuş karla bir kaç arkadaşın kafasını yarmak isterdim (sevdiğimden)
Sonrada hayatının son gününde son kez daha günaha girip ölürdün
-
Sonrada hayatının son gününde son kez daha günaha girip ölürdün
bir de hakkını helal etmezse 😆
-
- Resmi Gönderi
27 temmuz 2017 de İstanbul'da 2 metre sıcaklığı ile üst seviye arasında 90-95 derece fark vardı bulut kalınlığı 10 km idi bizim meşhur dekler genelde 6-8 km oluyor.
-