Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Bitlis’in Ahlat ilçesinde düzenlenen etkinliklere katılan AKP İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, kısa süre sonra gerçekleştirilecek bir etkinlik ile Ahlat’ın il olacağını duyurdu
Oraları birebir gezdim ve gördüm
Ahlat
Adilcevaz
Tatvan
Gürpınar vsvs
İçlerinde il olabilir diyebileceğim tek yer Tatvan.
Tatvan'ın nüfusu bağlı olduğu Bitlis ilinden bile fazla .Sosyal hayatı,konumu ve göle sıfır sahili ile il olabilir.Ahlat asla olmaz bence.
-
A101 de tekne satılacakmış 30 Haziran afişi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bunu yeni öğrendim vallahi
Ve bu hava limanına uçak inebilmesi için koca dağı traşlayıp küçülttüler. Ayrıca yalan haberdir bu daha küçükleri vardır. Misal Türkiyede Alanya-Gazipaşa hava alanı en küçük hava alanıymış
-
Twitter yıkılıyor resmen herkes kendi ilçesini gündeme soktu az önce Şebinkarahisar’ı bile gördüm gerçi kısmen haklılar iade-i itibar istiyorlar ama yeter da
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hayırlı geceler herkese
-
Son olarak bunu da paylaşayım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler Semih
-
ağrı dağının 2.5 km uzunluğundaki buzul dili .. fotoların hangi seneye ait olduğu belirsiz.
-
Bartinlica Caillou
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1. https://tr.snow-forecast.com/resorts/Ararat/6day/top bu siteden sıcaklık ve günlük düşen kar miktarı ve yağmuru görebiliyorsun.
2. https://www.meteoblue.com/tr/hava/hafta/a%c4%9fr%c4%b1-da%c4%9f%c4%b1_t%c3%bcrkiye_325164 bu siteden sıcaklık yağış takibi yapılıyor.
sitelerin doğruluk payı mgm ye göre kıyaslandı şehirler baz alınarak % 85 90 tutarlı
meraklısı varsa
-
Bartinlica Caillou
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.bu nası bir türkçe çok tuhaf
-
Atakum'da 24 yaşındaki genç denizde boğulduSamsun'da serinlemek için girdiği denizde kaybolan ve baygın halde çıkarılan 24 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.www.bafra55.net
malesef dun 1 kisi samsun atakum plajinda bogulmus / 20 gundur ara ara atakumde denize giriyorum guvenlik seridi ipi kiyiya cok yakin mesafede ve ipe olan bolume kadar su cok sig duzeyde maximum 1 metreyi gecmiyor ipin oldugu su 1 metre yok guvenlik ipini biraz gecince derinlik ayni kalsada ufaktan akintilar basliyor test amacli birazcik ipi gecme ihtiyaci duydum sonra geriye dondum ///
o kadar deniz gordum kiyiya bu kadar yakin guvenlik seridi gormedim resmen 70 cm suda yuzuyorsunuz mecbur plaji cok guzel ama suyu oldukca sig ilerisi icinde korkudan acilamiyorsun akintili her zaman
Michael Phelps bile olsaniz denizde acilmayin
-