istanbul 1929 kışı pendik tren yolu
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Yabancı dil var o sıkıntı mı bilemem,ben sorun etmiyorum, menü sağa geçti bildirimler ile aynı bildirimler,sohbet, profil,puanlar üstte güzel duruyor
Çeviri yapan arkadaş devam ediyor işlemlere çok yogunmuş iş yeri dedi bitircek en kısa sürede.
Sitemiz tüm türkçe o yaptı Allah ondan rağzı olsun
-
- Resmi Gönderi
Çeviri yapan arkadaş devam ediyor işlemlere çok yogunmuş iş yeri dedi bitircek en kısa sürede.
Elinize, emeğinize sağlık abim
Hayırlı sabahlar
hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Sıcaklar etkisini göstermeye başladı iyice
-
- Resmi Gönderi
Arada öğle vakti bir kaç saat yakar geçer Afyon'da ..
Her gece de buz gibi bir havaya bürünüyor devamlı.Hala battaniye ve ince yorgan ile yatılıyor.
Gündüz kaç derece olursa olsun , geceleri yarı yarıya,bazen daha da aşağı derecelere iner buralarda.
Klima neymiş unuttum,kimsenin evinde veya balkonunda o malum görüntüyü göremezsiniz Afyon'da.İstisnalar hariç..
Yakar derim ama geç gölgeye güneş ve sıcak bir anda kayboluyor.
-
Merhabalar herkese hayırlı sohbetler.
Yabancı dil var o sıkıntı mı bilemem,ben sorun etmiyorum, menü sağa geçti bildirimler ile aynı bildirimler,sohbet, profil,puanlar üstte güzel duruyor
işler biraz yoğun olduğundan çeviri işlemleri biraz gecikti. En kısa sürede sorunsuz bir şekilde tamamlamaya çalışacağım. 😇
Ne demek Allah sizlerden de razı olsun
-
- Resmi Gönderi
Gayet iyi şimdilik
-
- Resmi Gönderi
Merhabalar herkese hayırlı sohbetler.
işler biraz yoğun olduğundan çeviri işlemleri biraz gecikti. En kısa sürede sorunsuz bir şekilde tamamlamaya çalışacağım. 😇
Ne demek Allah sizlerden de razı olsun
Hoşgeldin abim, merhaba,
Eksik gedik olur biter bekleriz bir sıkıntı yok ..
Hepinize teşekkürler arkadaşlar
-
Hoşgeldin abim, merhaba,
Eksik gedik olur biter bekleriz bir sıkıntı yok ..
Hepinize teşekkürler arkadaşlar
Hoş bulduk sağolasın 👍
-
BeReal Mahmut Sami Sinan ve daha kimin emeği varsa sağolun, elinize sağlık.Gun gün site güzel bir kimliğe bürünüyor sayenizde.
İyi günler HS ailesi
-
- Resmi Gönderi
Cunda Ayvalık Balıkesir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Alaçatı Çeşme
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Alaçatı Çeşme
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yarın hazırlansan seni alıp götürürüm buralara abi :D kafa dagıtırsın biraz.
-
- Resmi Gönderi
Yarın hazırlansan seni alıp götürürüm buralara abi :D kafa dagıtırsın biraz.
Sağolasın, gezmiş kadar makbule geçti Sami
-
Edirne sene 1963 . cezanelerin defin yapılmasını engelleyen kış. yığınla kar. edirne sade kuru soğuk artık eskişehir 2 :D
-