60 derece bile gösterir güneşin altında aydına koy o dereceyi akşama kadar :D hatta 65 derece bile gösterir . akşama kadar durmak şartıyla güneş aşırı yakıyor
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Bir Termometre alacam bakalım 10 derecede falan güneş ışının altına koyacam kaldırabilirse bozulmassa bakalım gölgede 10 derece sıcaklıkta güneşte 25 görebillcezmi gölgede 10 derece güneşte 25 görürüz diye düşünüyorum en azından bir 20 görürüz
Alıp denicem bakalım kafaya taktım .
-
Bu adamın sıfatını çok seviyorum karizma bayağı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
24 Aralık 2020 Adilcevaz-Bitlis
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese..
-
- Resmi Gönderi
selamlar arkadaslar. iyi gunlerrrr
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
-
Hayırlı günler herkese..
selamlar arkadaslar. iyi gunlerrrr
Hayırlı günler
İyi günler HS ailesi
-
- Resmi Gönderi
İyi günler HS ailesi
nasilsiniz aybars hocam iyisiniz insallah -
Çin'in tüm uyarılarına rağme, ABD Meclisler temsilcisi başkanı Nancy Pelosi, Tayvan'a uçakla iniş yaptı. Ayrıca ona 8 adet F15 uçağı eşlik etti. Çin hava sahasını kapattı ve sirenler çaldı. Sonunu iyi görmüyorum, bu arada Çin'den ilk yaptırım geldi. Çin Tayvan ile gıda ticaretini keseceğini duyurdu.
-
Bir yandan sonbahar yaklaşıyor diye sevinirken, bir yandan da okulda yaklaşıyor diye üzülüyorum her sonbahar mevsimine yaklaşırken stres oluyorum
-
Adam gibi Adam abi. Sınce 1973
-
- Resmi Gönderi
-
ordan daldık şeye. garip bir durum
hocam paylaşılan resimler açılmıyor
ben gorebiliyorum pc den
Bende de görünüyor Samet
Telden bakarım ama..
ben göremiyorum alla alla küçüçük bir yarım cm birşey var orda o yani tıklıcak biryeride yok .
telefondan baktım görünüyor direkt açıl bir şekilde pv de resimden başha herşeye benzeyen birşey var. png yazan yerede tıklanmıyor. pc demi sorun var ? yoksa sitenin günvellemesinde falanmı ?
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
ordan daldık şeye. garip bir durum
simdi gelir biri ustat anlayan aksam vakti ya yoldalar yemekteler
-