Zonguldak-Kozlu ilçesi bu sabah...Ben Ankaradaydım dönüşte yakalandık bizde...
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Karadeniz bir başka ya 😊✨
-
Zonguldak-Kozlu ilçesi bu sabah...Ben Ankaradaydım dönüşte yakalandık bizde...
Geçmiş olsun çok sorun oluştumu?
-
Geçmiş olsun çok sorun oluştumu?
Kozlu'da altyapı kötü.Tabi tıkanıklıklar oluşmuş trafikte.Ben Ankaradaydım bugün döndük bu sabah olmuş oldukça şiddetli bir yağış varmış merkez de de Ankarada hava açıktı Sincandaydım
-
Zonguldakta şuan hava açtı 3 saattir yağış yok
-
Telefonuma gelen güncellemeyle beraber gelen yeni özelliğe bir bakın, bu çok iyi olmuş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Telefonuma gelen güncellemeyle beraber gelen yeni özelliğe bir bakın, bu çok iyi olmuş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mükemmel
-
Mükemmel
Enayilik Mi yapıyorlar ne. Bu özelliği getirdiler 2.300 lira olan telefonun 2.400 lira olması gibi bir şey
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun Semih Ö.
-
Geçmiş olsun Semih Ö.
Saolasın abi Allah beterinden korusun
-
Şu videoyu 10 dakika olarak nasıl indirebilirim
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
indirme
Ekran kayıt et kaç dakika edeceksen..
-
Enayilik Mi yapıyorlar ne. Bu özelliği getirdiler 2.300 lira olan telefonun 2.400 lira olması gibi bir şey
YouTube Premium almaya gerek kalmadı 😂
-
Snaptubeden keserek indirebiliyor olman lazım, android kullanırken çok işime yarıyodu. Web’den bulabilirsin programı apk olarak;
Snaptube - Video ve Müzik İndirme ProgramsızAndroid telefonunuzda Snaptube’u indirin. Bu Video ve Müzik İndirme Programı ile ücretsiz olarak sınırsız içerikleri indirebilirsiniz ve hızla hayret verici…www.snaptubeapp.comBelki kullanıyorsundur ama kullanmıyorsan kesinlikle indir, işine mutlaka yarar.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Karadeniz bir başka ya 😊✨
hasan hadi hemen degiselim sehirleri. sen bursaya ben oraya...
hayirli geceler arkadaslar -