- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler
1-OCAK -21 AĞUSTOS arası gerçekleşen toplam yağışlar Türkiye Geneli ..ESKİŞEHİR 72 sırada şaşırdımmı
Yıllık yağıştır bu. 20 günde hiçbir yerde bu kadar yağış düşmez yav
Hayırlı sabahlar, günaydın
Senelik olsa o kadar düşük olacağını zannetmiyorum.. Bursa için senelık yağış ortalaması 719 kg . 387 kg düşmüş. bu kg senelik yağış için oldukça düşük bir yağış . çok kurak sıradışı kurak olmalıki 387 kg ile seneyi kapatsın. Sesenin bitmesinede 4 ay var
387 kg ağış almış bursa şimdiye kadar. 332 kg açık var . Ortalamayı yakalayadabilie geçebilirde düşükte kalabilir bunu bilemeyiz ama . senelik ortalıama yağışa baktığımızda absürt bir durum yok gibi duruyor
Ben alıntı yaptm bence bu veriler doğru
Riezey baktım 2309 kg senelik yağış ortalaması Düşen 1209 . Senelik olamaz bu veriler .
Whisper Mustafa abi. Abi sende az tahmin yaparmısın Birşeyler söyle ne olacak ne gidecek nereye gidiyoruz Ağzından hava ile ilgili pek bir şey duymadım abi. Adminsin sonuçta
Whisper Mustafa abi. Abi sende az tahmin yaparmısın Birşeyler söyle ne olacak ne gidecek nereye gidiyoruz Ağzından hava ile ilgili pek bir şey duymadım abi. Adminsin sonuçta
Anlamam hava cıva işini,daha öncede sanırım demiştim.Fazla yorum edemem,öyle diyeyim .
Anlamam hava cıva işini,daha öncede sanırım demiştim.Fazla yorum edemem,öyle diyeyim .
Biliyorum abi takıldım öyle .
Zehir
Telefonumun kılıfına bakın efsane değil mi?
Jan janlı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bendeki kılıfın aynısı