- Resmi Gönderi
mehmet civan abi sen reballing yapıyormusun ekran kartlarına.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturmehmet civan abi sen reballing yapıyormusun ekran kartlarına.
Aşk Filmlerini çok sevdiğim Tarık Akanın ölüm yıldönümü.1980 lerde aşk filmlerii bırakıp politip filmlerle işçinin yanında oldu hep 13 aralık 1949 . 16 Eylül 2016 Buraya bir dünya yakışıklısı bırakıyorum. Allah rahmet eylesin.
1991 senesine ait röportaj Kendi sesiyle fimlerinde dublaj vardı
Hayırlı Cumalar
Günaydınlar herkese
samsun çok sıcak 10 km ilerisi tekkeköy ilçesi
Yarın bazı şehirlerden, ilçe, beldelerden rekorlar gelebilir pazar günü de aynı risk var.
Allahtan nem yok yoksa valla bu hava boğar adamı
Samsun Canik'te 40 derece olmuş sıcaklık yarın daha sıcak olacak rekor beklenir
Gölge serin, güneş altında yakıyor adamı ama.
Tek sevdiğim sıcak türü kuru yanii nemsiz olanıdır çünkü sıcaklık çok yüksek olsa da adamı fazla bunaltmıyor.
Samsun Bu Yazın En Sıcak Gününü Yaşadı.
Merkez 32.7
Konum İlkadım merkeze en fazla 10 km dir aynı izadayız yakın 37.8
Canik 39.0 dereceyle maksimum değer
Bakalım yarın ve pazar neler olucak
Ne sistemdi be
Batı Karadeniz kıyıları için O gece resmen kar severlerin gecesiydi ne tipi vardı o gece göz gözü görmüyordu inşallah bidaha yaşarız bu sezon
Aralıksız koyu sarı kütleler vurmuştu 4 saat
Hayırlı geceler herkese.
Şöyle bir yerde yaşamak
siklon ya mart sisteminde işyerinde 3 cm kar vardı .evde 25 cm di merkezde 15cm evle iş arası 12 km
cephesel yağıştan gerisi boş sevmem tercihim her zaman büyük tabaka halinde yağan cephesei yagiş olmuştur
DEK aralıklı bölgesel.kar yağışları yaz yağmuru gibi .
Umarım alırız bu sene dek bana göre değil. Izleyici tarafı çok dekin
siklon ya mart sisteminde işyerinde 3 cm kar vardı .evde 25 cm di merkezde 15cm evle iş arası 12 km
cephesel yağıştan gerisi boş sevmem tercihim her zaman büyük tabaka halinde yağan cephesei yagiş olmuştur
DEK aralıklı bölgesel.kar yağışları yaz yağmuru gibi .
Umarım alırız bu sene dek bana göre değil. Izleyici tarafı çok dekin
Siklon da bize uymuyor rakım düşük ve kıyıda kaldığımız için kıyıdan hafif iç kesimler ihya oluyor bu durumda genelde tam tersi bize de dek yarıyor ama sıcaklık sıkıntısı çekmeden cephesel-siklonik yağışlarla sistemler alsak ona okeyiz sıcaklığı çok kırpıyor dediğim gibi sınırda kalıyor genelde.