ECMWF toplam yağış haritası Eskeşehir boşluğu direkt göze çarpıyor kabak gibi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Vay be mevsimler ne çabuk geçiyor koca 3 yaz ay'ını geride bıraktık ve öğleden sonra yaz a güle güle diyoruz..
-
sıcaktan başım ağrıdı kötü oldum.40 dereceyi geçti konumda acayip bir hava var .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
sıcaktan başım ağrıdı kötü oldum.40 dereceyi geçti konumda acayip bir hava var .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Baya yükselmiş vay be
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hissedilen 42 derece
-
Burada da tahminimce bir kaç saate serinleme başlar.
-
Rize'nin Güneysu ilçesinde hissedilen sıcaklık 50 dereceye ulaştı
-
40.1 derece %39 nem
-
51 derece oldu hissedilen Güneysu da
-
Zonguldak- Kozlu ilçesi 2022 Ocak Sistemi 24 Ocak 2022
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Nem fırladı gitti yine Allah yardımcımız olsun
-
Nem fırladı gitti yine Allah yardımcımız olsun
Yav sanki yaz ortasına yeni geldik, bitti bir şey kalmadı size de.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 24 Ocak sistemi için yaptığım fakat buraya atmaktan vazgeçtiğim tahminimi paylaşayım
Şöyle yağış haritalarını özledik
-
Samsun eylül ayı sıcaklık rekorunu kırdı eski rekor 38.3 tü bugün 38.7 ile kırmış oldu.
Konum ilkadımda 41.0 derece olmuş.
Salıpazarı 41. 5 ile maksimum değer.
Bursada ben senelerdir 41 derece görmemiştim. 2000 senesini hatırlıyorum tv 42 vermişti 43 .8 olmuş o zamanda çocuktum zaten birşeylerin farkında olmuyorsun .) 2000 sene haricinde ne zaman 41 derecfe oldu bilmiyorum hatırlamıyorum . olmuştur illa
Samsuna geldik ilkleri yaşadık gerçekten enterasan yaz bitti giderkende parçalayarak gitti
Herkes de biliyor ki asla öyle bir savaş olamaz ki olursa maruz kalınacak ambargoyu kimse istemez anca arada sözlü atışma ve hava sahası ihlalleri olur
Savas kacinilmaz gibi duruyor.En gec 2023 baharina kadar bir seyler gorecegiz.
-