- Resmi Gönderi
Günaydın HS ailesi
Günaydın, hayırlı Cumalar herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGünaydın HS ailesi
Günaydın, hayırlı Cumalar herkese
Bir sorum var uzun zamandır (4 yıl) unutkanlık sorunu yaşıyorum son 1 aydır unutkanlığım öyle arttı ki girdiğim binadan çıkınca nerden geldiğimi uzun süre düşününce hatırlıyorum doktora gitmeden sizden bir öngörü almak istiyorum neyim olabilir?
Bir sorum var uzun zamandır (4 yıl) unutkanlık sorunu yaşıyorum son 1 aydır unutkanlığım öyle arttı ki girdiğim binadan çıkınca nerden geldiğimi uzun süre düşününce hatırlıyorum doktora gitmeden sizden bir öngörü almak istiyorum neyim olabilir?
abi bi kan testi yaptır derim b 12 vitaminin düşük olabilir
Teknolojik eşyalara çok bakmaktan gerçek dünyadan kopuyor insan
Teknolojik eşyalara çok bakmaktan gerçek dünyadan kopuyor insan
Aşırı bağımlıyım doğduğum günden bu yana saatlerce elimden telefon düşmez
Gün içinde yorgunluk bitkinlik veya baş dönmesi göz kararması falan varsa vitamin eksikliğinden dark and cold
Gün içinde yorgunluk bitkinlik veya baş dönmesi göz kararması falan varsa vitamin eksikliğinden dark and cold
Göz kararması var yorgunlukta var ama o çalıştığımdan dolayı otursam geçer yorgunluğum..
Göz kararması var yorgunlukta var ama o çalıştığımdan dolayı otursam geçer yorgunluğum..
yorgunluk ve çok çabuk acıkma varsa gine bi insülinede baktır abi
yorgunluk ve çok çabuk acıkma varsa gine bi insülinede baktır abi
Çabuk yorulma çabuk susama çabuk can sıkıntısı var
gine sallandık 4.1 pütürge
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun abim