Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
sağolun abilerim
Geçmiş olsun.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yerguney abi kış geliyor yoksun ortalıkta özelttin kendini:)
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Tamda diş çürüğüm ve diş iltihabım ile uğraştığım dönemde bu habere denk gelmem manidar oldu.
-
Osman ın ezeli düşmanı oloftan Osman beye ilk yara..
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
emirhnn hoşgeldiniz
Hayırlı akşamlar herkese.
-
- Resmi Gönderi
GİRESUN'LU arkadaşlar vardır,
Bu mesaja bakalım
Giresun'dan olan arkadaşlar buraya DİKKAT
Belki bir akrabaniz burada yatıyor olabilir.
Zafer Bayramında veya herhangi bir zamanda Ziyaret etmek isterseniz buyrun,
GİRESUNLULAR ŞEHİTLİĞİ
AFYON -İSCEHİSAR/DOĞANLAR KÖYÜNDE
İlk görsel de olan kabir yazısına göz atınca ne anlamlı olduğunu anlayacaksınız.
Birde isimlere dikkat edelim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Geceniz hayırlara vesile olsun..Bir kaç kare atalım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben 2 buçuk 3 senedir çeşitli psikiyatrik ilaçlar kullanıyorum aylardır artık şu ilaçları bıraktırın ileride bu ilaçların zararlarını görürüm bu kadar uzun süre kullanmam mantıksız diyorum ona rağmen yine kötü olursun diyorlar. Sağlığıma aşırı zarar 7 24 sabah öğle akşam 2 3 tane ilaç içiyorum yazık değil mi böbreklerime hemde 3 senedir.. ne yapayım ben yardım edin ağlayacağım artık ya
-
Ben 2 buçuk 3 senedir çeşitli psikiyatrik ilaçlar kullanıyorum aylardır artık şu ilaçları bıraktırın ileride bu ilaçların zararlarını görürüm bu kadar uzun süre kullanmam mantıksız diyorum ona rağmen yine kötü olursun diyorlar. Sağlığıma aşırı zarar 7 24 sabah öğle akşam 2 3 tane ilaç içiyorum yazık değil mi böbreklerime hemde 3 senedir.. ne yapayım ben yardım edin ağlayacağım artık ya
Abi sakıncasi yoksa bu ilaçlari kullanmanin sebebi konusma ile cozulebilirmi yoksa bir hastalikmi
-
Abi sakıncasi yoksa bu ilaçlari kullanmanin sebebi konusma ile cozulebilirmi yoksa bir hastalikmi
Hastalık
-
Hastalık
Abi sana önerim doktoruna danışarak ilacın dozunu yavaş yavaş azaltmak
-
- Resmi Gönderi
ne yapayım ben yardım edin ağlayacağım artık ya
Bizlerin yapabileceği bir şey olsa keşke Yusuf..
Yine sağlık için doktoruna danış diyebilirim Kendi adıma.
Emirhan'ın da dediği gibi doktor ile diyalog ve doz azaltma ileride de bırakma seçeneği inşaallah.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 😊 Gorge Orwel 1984 / Okumanızı Hiç Tavsiye etmem kitabı okurken şuanki durum gözümde canlandı
-