- Resmi Gönderi
Haziranda kar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
o günün 1500 metre sıcaklığı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHaziranda kar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
o günün 1500 metre sıcaklığı
Slm arkadaşlar redmi not 10 promax telini yurtdışından aldım imeil atilirmi telefoncularda bilgisi olan var mı
Slm arkadaşlar redmi not 10 promax telini yurtdışından aldım imeil atilirmi telefoncularda bilgisi olan var mı
atılır
atılır
Kullanmadığım bir telin imeili atilirmi eren
Kullanmadığım bir telin imeili atilirmi eren
atılır ama çok eski olmasın tel
Aleykümselam,Güle güle kullan..
Aleykümselam,Güle güle kullan..
teşekkür ederim abim
atılır ama çok eski olmasın tel
Sağolasın eren yardımin icin
Neredeyse 2 haftadır geçmeyen boğaz ağrısı ve öksürük var boğazda sanki bir şey var hissi var bende de aile hekimine gittim gargara yazdırdım kullandım 1 hafta yok yine geçmiyor geçiyor gibi oluyor yine başlıyor tam virüs mevsimi bu havalarda çabası
Neredeyse 2 haftadır geçmeyen boğaz ağrısı ve öksürük var bende de aile hekimine gittim gargara yazdırdım kullandım 1 hafta yok yine geçmiyor geçiyor gibi oluyor yine başlıyor tam virüs mevsimi bu havalarda çabası
Geçmiş olsun kardeşim
Neredeyse 2 haftadır geçmeyen boğaz ağrısı ve öksürük var boğazda sanki bir şey var hissi var bende de aile hekimine gittim gargara yazdırdım kullandım 1 hafta yok yine geçmiyor geçiyor gibi oluyor yine başlıyor tam virüs mevsimi bu havalarda çabası
Çok gecmiş olsun kardeşim. Bizim aile de öyleydi yaklaşık 20-25 gün sürüyor değişik bir salgın var
Geçmiş olsun kardeşim
Saolasın abi
Çok gecmiş olsun kardeşim. Bizim aile de öyleydi yaklaşık 20-25 gün sürüyor değişik bir salgın var
Saolasın hocam cümlemize hasta olanlara geçmiş olsun kardeşimde de sadece boğaz ağrısı var
Birde şu var internet üzerinden satış işleri ile uğraşıyorum o yüzden çok yazmasamda buradayım
Geloooooo
Birde şu var internet üzerinden satış işleri ile uğraşıyorum o yüzden çok yazmasamda buradayım
Geloooooo