Şu sıkıcı günler bitse de, biraz hareketlilik olsa ne güzel olur.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İyi akşamlar ☺️
Mükemmel fotoğraf, açı ve ışık bakımından kusursuz, maneviyat o ayrı bir güzel.
-
- Resmi Gönderi
Uyusunda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. büyüsün
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Uyusunda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. büyüsün
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Heeyyt yavrum bee maşallah paçalı güvercin ❤️
-
- Resmi Gönderi
Eski bir videodur..
İnsanın makyaja gerek duymadan,giysi veya bir kişiyi hatırlatacak argüman kullanmadan, sadece yüz ve mimiklerini kullanarak taklit etmesi,,,
Jim Carrey tektir bu alanda
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar, hayırlı günler
-
Neredeyse 2 haftadır geçmeyen boğaz ağrısı ve öksürük var boğazda sanki bir şey var hissi var bende de aile hekimine gittim gargara yazdırdım kullandım 1 hafta yok yine geçmiyor geçiyor gibi oluyor yine başlıyor tam virüs mevsimi bu havalarda çabası
Aynısını yaşıyorum şuan dostum
-
- Resmi Gönderi
Aynısını yaşıyorum şuan dostum
Geçmiş olsun Hasan, dökülüyor site şu aralar herkes hasta
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun arkadaşlar. Dikkat edin kendinize. Kime sorsam hasta bu aralar. Meyve sebze yemeyi ihmal etmeyin sakın. Bol, bol bal yiyin enerji depolayın👏
-
Geçmiş olsun Hasan, dökülüyor site şu aralar herkes hasta
Salgın var abi musluk sularından içmeyin ha birde 12 sinden itibaren lodos esecek dikkat edin çok kötü etkileyebilir
-
Salgın var abi musluk sularından içmeyin ha birde 12 sinden itibaren lodos esecek dikkat edin çok kötü etkileyebilir
Her şeyde grefen var özellikle aşı denilen o sıvılarda bağışıklığınıza çok iyi bakın oyuna geldik☹️
-
Her şeyde grefen var özellikle aşı denilen o sıvılarda bağışıklığınıza çok iyi bakın oyuna geldik☹️
Ben olmadım o aşıların hiç birini aielem izin vermedi koronada olmadım Allah'a şükür sadece karantinaya almışlardi kardeşimin sınıfında çıkınca 20 gün evde kaldım.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. italya sicilya daki stromboli yanardağı patladı 🌋
-
Görüntü muhteşem...
-