Gfs de anladı ileriki saatleri salladığını en iyisi bırakayım burada güncellemeyi demiş 🤣
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Hayırlı Akşamlar güzel ailem 😊🖐️
-
- Resmi Gönderi
-
Süper görünüyor
Hayırlı akşamlar abim
Gel dayım kara çaydanlıkta cay içelim 😊
-
- Resmi Gönderi
Gel dayım kara çaydanlıkta cay içelim 😊
Pek severim ,madem isli demlik dedin..
-
Pek severim ,madem isli demlik dedin..
Bunu tadı bir başka oluyor miss gibi
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
3-4 gündür önce kabızlık başladı sonra ara sıra gögüste kalbin 3 parmak üstünde batmalar oluşuyor geçer demiştim içimden ama hala ara sıra ağrı gibi batmalar oluşuyor sizce bu ciddi bir durum mudur? Yanma yok, ara sıra kalp atışlarını hissediyorum bir anlık.. Psikolojik olabilir gibi geliyor ama, Randevu almayı düşünüyorum ne dersiniz ?
Herhangi bir kronik rahatsızlığım yoktu
Bu arada Batma ve zaman zaman oluşan ağrılar çok şiddetli değil ara sıra yokluyor 2-3 gündür oluyor biraz huzursuzluk var içimde baskı gibi ama nasıl tarif etsem bilemedim
Ağrı ve batma sol göğsün kalbin 3 parmak kadar üstünde oluyorŞu sıralar hastalık hastası olmuş gibi hissediyorum resmen iki aydır özellikle Allah hastalara şifa versin inşallah...
Hayırlı akşamlar herkese bu arada forum
-
Başka böyle bir durum yaşayan var mı şu sıralar
-
- Resmi Gönderi
Semih Ö. bende de vardi birazda psikolojik düşündükçe dahada artiyor hissiyat ben ibucold ve mucovit içtim bir hafta içinde azaldı belirtiler tabii sen doktora git yinede
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar geçmiş olsun Semih Ö. ,tez zamanda şifa inşaallah abim.
-
- Resmi Gönderi
Genelde ciğerlere inince bende öyle oluyor göğüs ağrısı yanma batma
-
Valla aşılardan şüphelenmeye başladım 2 doz sinovac olmuştum bundan mı diye düşünüyorum şuan
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar
-
Hayırlı Sabahlar
-