- Resmi Gönderi
dele_@lli hoşgeldiniz.
İyi günler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturdele_@lli hoşgeldiniz.
İyi günler herkese
Makara işine fazla dalmadan gidelim.
Bir de beğeni atıyor eline sağlık diyoruz.
Varsa yazacakların buyur,makara edeceksen kalsın,mola et sende.
Arkadaşlar! Eldeki son veriler Mjo faz ilişkisini ortaya koyduğumuzda sonuc ülkemiz adına yüksek etkisinde olucağını Ocak ayının ilk 15 günü gitti gibi elde sadece Şubat kalıyor
Arkadaşlar! Eldeki son veriler Mjo faz ilişkisini ortaya koyduğumuzda sonuc ülkemiz adına yüksek etkisinde olucağını Ocak ayının ilk 15 günü gitti gibi elde sadece Şubat kalıyor
Ocak ta mjo kacinci fazda?
Hocam yağmur yağsın en azından kurak olmasın, kış bitti dediniz zaten bizde beklemiyoruz.
Odesay Hocam Şubat'ta kar yağışı ihtimali nedir?
Hayırlı geceler Hayırlı Cumalar şimdiden.
Üzülmeyin,bunaltmayın kendinizi,her şey olacağına varır. Modellere göre hareket etmeyin .
ALLAH ın izniyle geliyor
İnşaALLAH
Selamun aleyküm cümleten hayırlı cumalar arkadaşlar.
Aleykümselam , hayırlı Cumalar abim
Hafta sonu sıradışı bir sıcaklık olucak Mayıs değerleri 23 dereceler yeni rekorlar kapıda Ocak ayında cok sert sıcak havalar gelecek gibi görünüyor ...
bu yaz işlerimden dolayı tatil yapamamıştım iyi oldu denize gireriz
Aleykümselam
Arkadaşlar! Aralık ayında 3 sıcak dalga 23 Aralık ve 26 arasında olucak 100 yıl içinde bu kadar sıcak ve kurak ataklar görülmedi Tarihe gececek ...
Ocak 10 gibi mevsime göre oldukca çok sıcak hava dalgası vurabilir sakarya 25 istanbul ,21 izmir 25 Antalya 28 dereceleri bulabilir
Arkadaşlar! Aralık ayında 3 sıcak dalga 23 Aralık ve 26 arasında olucak 100 yıl içinde bu kadar sıcak ve kurak ataklar görülmedi Tarihe gececek ...
Ocak 10 gibi mevsime göre oldukca çok sıcak hava dalgası vurabilir sakarya 25 istanbul ,21 izmir 25 Antalya 28 dereceleri bulabilir
Odesay Şu Tahminindeki Verileri Merak Ettim Bu Kadar Kesin Konuştuğuna Göre Paylaşırsın Herhalde Verileri
Odesay Şu Tahminindeki Verileri Merak Ettim Bu Kadar Kesin Konuştuğuna Göre Paylaşırsın Herhalde Verileri
Veriler değişir orta ve uzun vadede uzmanlık öngörüm diyelim
Mjo fazı AO Ve NAO uyumsuzluğu kutaplardaki ani ısı artışı Strotosfer soğuması Tonga yanardağının olumsuz etkisine girmis bulunuyoruz Allah yaza ciddi su problemi ile çıkacak ülkemize şimdiden sabır versin
Veriler değişir orta ve uzun vadede uzmanlık öngörüm diyelim
Mjo fazı AO Ve NAO uyumsuzluğu kutaplardaki ani ısı artışı Strotosfer soğuması Tonga yanardağının olumsuz etkisine girmis bulunuyoruz Allah yaza ciddi su problemi ile çıkacak ülkemize şimdiden sabır versin
Odesay Görsel Veri İstiyorum Öyle Öngörüyle İş Yürümüyor, O Zaman Herkes Verişiz Öngörü Yapsın Oh Ne Ala Ne Ala