Polis01 zaten Tufanbeyli Akdeniz iklimine sahip değil Kayseri'ye daha yakın bu yüzden karasal iklim hakim birde rakım yüksek olunca, kar yağışı alması normal, tam bana göre bir yer.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Hayırlı geceler:
-
- Resmi Gönderi
Kar veren modele de bakan yok yav
FAZLA ANLAMAM AMA BİR ŞEYLER ETMİŞ GEM BABA:)
20 ARALIK
GEM
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
HAREKETLİ GÖRSELDİR TIKLAYINIZ
-
Kar veren modele de bakan yok yav
-8 yaramaz bize paso sulu kar olur, öyle olacağına hiç olmasın
-
- Resmi Gönderi
-8 yaramaz bize paso sulu kar olur, öyle olacağına hiç olmasın
Sulu mulu bı gelsin de abim, o sogumalar bile arkasından gelene yardımcı olur.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Sıcaklık 1 derece ,hissedilen -3
Afyon da hava çivi gibi masaallah
-
Ay sonu sistemi kuşa dönmüş herhalde
-
tutmasa da olur sahillere yeter ki kar yağsın okulun çeyreği hasta yanlarına bende eklendim 2 gün raporluyum hastalık kırılır en azından yağsın
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Ay sonu sistemi kuşa dönmüş herhalde
Kar falan boşverdim ben, yağmur yağsa keşke şöyle aralıksız 2 3 gün
-
Berbat bir sonbahar ardından gelen geçmiş verilere göre en fazla yağışı aldığımız berbat bir aralık ayı…
Durum bu olunca maalesef kışa hiş pozitif bakamıyorum ama 2 yıldır bu forumda öğrendiklerimden yola çıkarak elbet bir gün bu döngünün bozulacağına eminim.
Bu yıl forumda ilk yılım olsaydı her gün girer veryansın ederdim
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler.
-