Kişisel fikrim bu puanlamayla ilerlememiz çok zor görünüyor. 15000 puan yapmam için 3 yıl aralıksız hergun online olmam lazım. 3 yıl oldu burdayim.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Diğer kişisel fikrimi de beyan edeyim. Adminler tarafından görevlendirme yapılmadığı sürece ilerleme zor görünüyor . Örneğin emektar üyelik için eyt nin çıkması lazım. Konuyu degerlendirirseniz sevinirim.
-
- Resmi Gönderi
Kişisel fikrim bu puanlamayla ilerlememiz çok zor görünüyor. 15000 puan yapmam için 3 yıl aralıksız hergun online olmam lazım. 3 yıl oldu burdayim.
Online değil de fazla paylaşım ve beğeni almak lazım diyelim Cengiz
Basitçe şöyle de edebilirsin/Z( herkes)
Spor var anket var puan ödüllü
Anket bölümü var puan ödüllü
Buraları kaçırmayalım derim.
-
Yarışmalara katılabilirsin Dünya kupasında güzel puan dağıttık
-
ödüllü yarışma da ilerleme için yeterli değil. Yeni üyelere ve gelişmekte olan üyelere yeteri kadar kolaylık saglanmadigini düşünüyorum. Söylediğiniz sistemle gelişme sağlayan üye varmidir? Umarım eleştirimi yanlış anlayıp beni engellemezsiniz
-
- Resmi Gönderi
Diğer kişisel fikrimi de beyan edeyim. Adminler tarafından görevlendirme yapılmadığı sürece ilerleme zor görünüyor . Örneğin emektar üyelik için eyt nin çıkması lazım. Konuyu degerlendirirseniz sevinirim.
GFS atanlara atılır puan mesela.
Futbol konusunda mustafa28 puan dağıtır.
Ankette Eren dağıtır.
Bazen bir güzel anda başkan dağıtır.
Diğer görevli arkadaşlarımız da verirler puan
-
- Resmi Gönderi
ödüllü yarışma da ilerleme için yeterli değil. Yeni üyelere ve gelişmekte olan üyelere yeteri kadar kolaylık saglanmadigini düşünüyorum. Söylediğiniz sistemle gelişme sağlayan üye varmidir? Umarım eleştirimi yanlış anlayıp beni engellemezsiniz
Sinan bakar sanırım.
Engel neden olsun ki?
-
Ücretli üyelik satın alan arkadaşlarımdan rica minnet veri aldım sırf bu platformda paylaşım yapmak için. (Eski paylasimlarima bakabilirsiniz) Ama yine de yeterli puan getirmedi. Kişisel görüşüm ilerlemenin zor olduğu yönünde. Puanlamanın tekrar gözden geçirilmesini rica ediyorum. 3 yılda üsteğmen binbaşı oluyor
-
- Resmi Gönderi
Ücretli üyelik satın alan arkadaşlarımdan rica minnet veri aldım sırf bu platformda paylaşım yapmak için. (Eski paylasimlarima bakabilirsiniz) Ama yine de yeterli puan getirmedi. Kişisel görüşüm ilerlemenin zor olduğu yönünde. Puanlamanın tekrar gözden geçirilmesini rica ediyorum. 3 yılda üsteğmen binbaşı oluyor
Tamamdır abim
Sen paylaşımlarını aat gereğini yaparız.
Emek varsa gereği yapılır
-
Yeni emojimiz gelmiş hayırlı olsun
-
- Resmi Gönderi
1191 puanım var ve 2 yıldızım var. Acemi üye görünüyorum. Ne zaman 3 yıldız olurum bilgi verebllirmisiniz?
Yazmışsın ama ben bakmamıştım.
Düzeltelim şunu,o puan başka yani senin yazdığın,bizim rütbe için kullanılan puan başka abim.
Şu an 10.167 sanırım puanın.
Kısa zamanda 15 de olur,üstte olur..
Hayırlı akşamlar herkese.
-
- Resmi Gönderi
Tüm HAVALARINSESİ ailesine bir not düşelim.
Sadece ilk 10 daki konulara (yeni diye üstte olanlar) bakarak devam etmeyelim.
Lütfen profiliniz üzerinden tıklayarak bildirimlere de bakalım.
Sizi etiket eden,sizden alıntı yapan,size mesaj yazan olabilir.
Özel mesaj yazılmış da olabilir.
Bildirimlere bakmayı unutmayalım.
Hayırlı geceler herkese
-
Sinan hocam nasıl tutuyor tahminler 1 2 gün sarksa bile gelicek 6 7 8 ocak civarı
-
Atmosferde stratosferik ısınma meydana gelirse ülkemizde etkisini 15 gün sonra görürüz.
Bu arada Sinan Kardeşimi tebrik ederim.onunda beklediği sistemi bizde bekliyoruz sarkma ihtimali olabilir.
Yalnız Beklenilen bu soguk hava dalgası ülkemize gelirse Marmara'nın Batısından itibaren giriş yapar düşüncesindeyim.Zaman uzun bekleyelim.
-
- Resmi Gönderi
Atmosferde stratosferik ısınma meydana gelirse ülkemizde etkisini 15 gün sonra görürüz.
Bu arada Sinan Kardeşimi tebrik ederim.onunda beklediği sistemi bizde bekliyoruz sarkma ihtimali olabilir.
Yalnız Beklenilen bu soguk hava dalgası ülkemize gelirse Marmara'nın Batısından itibaren giriş yapar düşüncesindeyim.Zaman uzun bekleyelim.
Teşekkür ederim
-