ecm berbat gelmiş maalesef ne zaman netleşir şu 10 ocak sistemi bir de cografyaciburak 20 sinde de var demiş çok merak ediyorum şu sistemleri
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Gecem yıl Aralık'ta metre kar falan yagdida haberimiz yok herkes bir olumsuzluk içinde geçen yıl ocak ortasi gelmişti büyük sistem sabır bekliyecez
-
- Resmi Gönderi
Gecem yıl Aralık'ta metre kar falan yagdida haberimiz yok herkes bir olumsuzluk içinde geçen yıl ocak ortasi gelmişti büyük sistem sabır bekliyecez
Aynen öyle, ağzına sağlık
-
olumsuz bir hava oluşmasının sebebinin yağışsız ve genelde ılık havalar olduğunu düşünüyorum. Aralık bitti halen daha aynı bela sürekli bir yüksek basınç ve monoton sıkıcı havalar…
-
ecm berbat gelmiş maalesef ne zaman netleşir şu 10 ocak sistemi bir de cografyaciburak 20 sinde de var demiş çok merak ediyorum şu sistemleri
Devamı olsa iyi şeyler görebilirdik
-
yılbaşına buz gibi havayla girmeyi özledim bu bana eskileri hatirlatiyor
-
abilerim iyi geceler
Gfs ve ecmwf nin anomali verileri çıkmış sanırım onları atar msnz sıcaklık ve basınç saygılarımla lütfen kırmayın beni
-
bunun ecmwf si ve gün gün olanı varsa atabilir misiniz
Eğer ücretli değilse link verir misiniz değerli tahmincilerim kendimiz bakalim
-
2 mt anomalisine kadar tüm veriler olumlu eğer sistem gelmezse artık kış takibi yapmicam
-
Ecmwf de gfs ye uymuş neredeyse aynı senaryoyu vermiş geçmiş olsun
-
Günaydın ecmwf 2 mt anomali atar misiniz gfs anomali iyi ama ecmwf merak ettim CAN
-
Moralim bozuldu yaa bu sabah ama daha 3 gün var 31 ine 1 haftaya inmesine hala umudum var o yüzden
-
bu kış en iyi ihtimalle 2018 kişi olucak gibi kendi fikrim
-
bu kış en iyi ihtimalle 2018 kişi olucak gibi kendi fikrim
kesinlikle katılıyorum bu sene bizden yana değil atmosfer bi iki kerelik havada kar görürüz o kadar
-
kesinlikle katılıyorum bu sene bizden yana değil atmosfer bi iki kerelik havada kar görürüz o kadar
Kar degil yagmur bile yagmaz
-