hakanovic Mehmet Ali Berkay2438690 Angara Messi karsever2t hoşgeldiniz
Hoşbulduk 😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhakanovic Mehmet Ali Berkay2438690 Angara Messi karsever2t hoşgeldiniz
Hoşbulduk 😊
Bu sene sahra çölüne daha fazla yağmur yağdı
Ne yağmuru salih kar bile yağdı sen uyuyorsun 😂😂😂
Ne yağmuru salih kar bile yağdı sen uyuyorsun 😂😂😂
Kar firtinasi bile olmustur bence ama bu ülkeye kar ve yağmur yağmaz biraz yağmuru bulut bile gelmez
Kar firtinasi bile olmustur bence ama bu ülkeye kar ve yağmur yağmaz biraz yağmuru bulut bile gelmez
Salih senin ne işin var İzmir'de taşınsana sen Erzurum'a 😂😂
Salih senin ne işin var İzmir'de taşınsana sen Erzurum'a 😂😂
Orayada kar yağmıyor tek care iklim değişikliğini durdurup yellwostonenin patlaması için dua etmek
forum çok sessiz lütfen cografyaciburak CAN umitlendirici haberlerinizi bekliyoruz
hakanovic Mehmet Ali Berkay2438690 Angara Messi karsever2t hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz,hayırlı akşamlar HS ailesi
Canım kardeşim buraya başkasının tahminlerini taşımayın diyor yöneticiler sen başkasının tahminini buraya atıyor birde soru soruyorsun yapma böyle şeyler heyecanlısın seni anlıyorum ama bazen bilerek yapıyosun gibi geliyor lütfen yapma ❤
Hayir ben attigi verileri yorumlamasini istedim flood cok uzun oldugu icin link attim bu verileri yorumlar mısınız tahminci arkadaşlar
Başka sayfa ve forumları lütfen paylaşmayalım
Fatih.brs25 hoşgeldiniz
Hoş buldum.😊
Fatih.brs25 ve tüm yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz,iyi forumlar.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Hoş buldum.😊
Erzurum nasıl bu sezon abim,kar, kış?
Seneye nasipse kendi kış tahminimi yapmaya çalışacağım, bu sene benim için önemli. Hiç bilmediğim veya eksik bildiğim yerleri en iyi şekilde doldurmaya çalışacağım inşaallah 🙂