Konumumda da durumlar farksız
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf ara guncellemeleri de veriyor mu
Meteociel - Modèle Numérique ECMWF CEP 0.4°
ecmwf ara güncellemesi burada var boşuna paranı yakma
-
https://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf_hres.php
ecmwf ara güncellemesi burada var boşuna paranı yakma
Teşekkürler almiyorum premium sagol
-
Whisper abim özele bakıp kabul edersen dediğimi çok sevinirim saygılarımla
-
- Resmi Gönderi
Ne dedik kufurmu ettik
Güzel kardeşim sana küfür ettin mi dedik adam güzelce yorumunu yapmış haklı veya haksız senin orda gidip adama sataşman hoş bir şey mi daha fazla uzatma konuyu bir dahaki sefere bu kadar anlayışlı olmam bilesin
-
Çok kötü bir güncelleme oldu moralim bozuldu
-
- Resmi Gönderi
Hayrılı olsun
-
Whisper Abim işine karışmak gibi olmasın fakat sorun çıkaran arkadaşları uyarıp yasaklamak daha mantıklı değilmi
hep beraber model takibi yapıp yorumlayalım 2 3 tane insan kavga ediyor diye kapatmak uygun olmaz
-
Whisper Abim işine karışmak gibi olmasın fakat sorun çıkaran arkadaşları uyarıp yasaklamak daha mantıklı değilmi
hep beraber model takibi yapıp yorumlayalım 2 3 tane insan kavga ediyor diye kapatmak uygun olmaz
Ara sıra kavgalar olur, abartmayalım. Sağlam bir kar yağışı herkesi sakinleştirir.
-
Hayrılı olsun
Noldu ki?
-
Kavga iki taraflı olur Enes o kendi kendine yazmış bir şey dikkate bile alınmamali birde profiline baktım 31 yaşında yazık gerçekten burasi çok küçük değişimlere bile sevindigimiz bir yer inşallah o sistem bize gelecek ama gerçekleri yazdığımızda kendilerine yediremiyorlar burada Sinan başkan gibi tecrübeler varken bize laf düşmez kendimizce 500hpa yorumlamaya çalışıyoruz doğrusu yanlışı varsa affola iyi forumlar herkese
-
john Snow elçilik görevin hayırlı olsun. Başarılar.
-
- Resmi Gönderi
Kavga iki taraflı olur Enes o kendi kendine yazmış bir şey dikkate bile alınmamali birde profiline baktım 31 yaşında yazık gerçekten burasi çok küçük değişimlere bile sevindigimiz bir yer inşallah o sistem bize gelecek ama gerçekleri yazdığımızda kendilerine yediremiyorlar burada Sinan başkan gibi tecrübeler varken bize laf düşmez kendimizce 500hpa yorumlamaya çalışıyoruz doğrusu yanlışı varsa affola iyi forumlar herkese
Mesele kavga değil kim kurallara uymazsa kime haksızlık yapılırsa ilk gerekeni biz yaparız senin yorumlarında bir sıkıntı ben göremedim o da hakkettiği cezayı aldı sıkıntı giderildi
Herkese iyi forumlar
-
- Resmi Gönderi
Noldu ki?
İtalya temsilcisi oldun
-
john Snow elçilik görevin hayırlı olsun. Başarılar.
Sağolun hocam
-