İtalya temsilcisi oldun
Oooo çok iyi baskan sağolun:) çok sevindim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİtalya temsilcisi oldun
Oooo çok iyi baskan sağolun:) çok sevindim.
Yarın kalp ve damar cerrahisine randevu aldım her ihtimale karşı bir gözükecem gögüs tarafında ilginç bir his var demiştim hala devam ediyor gripten diye çok takmamıştım ama bi görünmeye karar verdim
İçim ferahlar en azından internette baya bir şeyler okudum Zatürre, influenza kaynaklı falan filan kafam karıştı iyice bi görüneyim dedim bakalım mhrs den aldım
Yarın kalp ve damar cerrahisine randevu aldım her ihtimale karşı bir gözükecem gögüs tarafında ilginç bir his var demiştim hala devam ediyor gripten diye çok takmamıştım ama bi görünmeye karar verdim
Geçmiş olsun,bir sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle.
Geçmiş olsun,bir sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle.
İnşallah abi bakalım
Geçmiş olsun kardeşim inşallah hayırlı haberler alırsın
Bu grip oldugumdan beridir var bu sıkıntı zaten hala balgamlı öksürük ve burun akıntısı geçmedi burun akıntısının rengi de sarıdan yeşile döndü gerçekten zor bir salgın bu
Geçmiş olsun dostum Semih Ö. , iyi haberlerle dön bize ❤️
Geçmiş olsun Semih Ö.
İnşaALLAH normal dir
Geçmiş olsun dostum Semih Ö. , iyi haberlerle dön bize ❤️
Sağ ol var ol reis inşallah
Geçmiş olsun kardeşim inşallah hayırlı haberler alırsın
Sağ ol var ol abi inşallah
Hayırlı haberlerini bekliyoruz Semih Ö. geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Semih Ö.
İnşaALLAH normal dir
Sağ ol var ol abi inşallah
Geçmiş olsun Kral, Allah şifa versin.